Weekendens støvlespots tager vanen tro et kig på de mest interessante støvlespots over weekenden, hvor der både var FA Cup og storsejre til de to giganter i Spanien. Du kan derfor både se nye farver, gamle støvler og personliggjorte fodboldstøvler.

Gareth Bale (Tottenham Hotspurs) – Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød I den overraskende uafgjorte kamp mod Stevenage spillede Tottenhams store walisiske stjerne i den nye Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød mikrofiber. Bale holdt sig i sidste sæson til Prime-modellen, og er fortsat med at foretrække mikrofiber- over skindmodellerne.

Tyler Barnett (Crawley Town) – Adidas F50 Adizero Hvid/Hvid/Orange Weekendens runde i FA Cupen blev endestation for de ellers heroisk kæmpende Crawley Town, der ikke kunne stille noget op mod Stoke City. I den kamp faldt vi over Crawley Town-spiller Tyler Barnetts whiteoutede Adidas F50 Adizero fra den forrige generation, som ser vanvittigt godt ud med den enkle Crawley-dragt.

Jonathan Walters (Stoke City) – Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød/Sølv I samme kamp gik det ganske udmærket for Stoke, som selv med 10 mand fik spillet sig videre i FA Cupen. Her scorede Jonathan Walters bl.a. på straffe, hvilket var i et par Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød/Sølv. Walters startede sæsonen i Puma, spillede kort i Adidas, men har altså nu valgt sig et par Nike-støvler.

Jermaine Beckford (Leicester City) – Adidas F50 Adizero custom Blå/Sort Det gik noget bedre for Leicester City og Jermaine Beckford end for Crawley, da de blå gik videre i FA Cupen efter en sejr på 2-1, bl.a. efter at de fik et straffespark mod sig. Her spillede Beckford i et par Adizero, som han angiveligt selv har lavet, og som falder meget naturligt i med Leicesters spilledragt.

Luis Suarez (Liverpool) – Adidas F50 Adizero Blå/Rød I Liverpool uddelte Premier League-mandskabet storprygl til Brighton, som gjorde tingene endnu sværere for sig selv ved at score tre gange i eget net. Liverpools Luis Suarez fik dog også noteret sig for et mål i sine Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød skind, og brændte også et straffespark i kampen.

Aaron Ramsey (Arsenal) – Adidas AdiPower Predator Neon/Blå I et af de på papirets mest lige opgør i FA Cupen i weekenden slog Sunderland noget overraskende Arsenal med 2-0. Her spillede Aaron Ramsey i den nye farvevariant Adidas AdiPower Predator Neon/Blå. Ramsey scorede dog ikke, og det har der nok været et par kendte mennesker der åndede let op over; Ramsey har nemlig haft den kedelige rekord, at hver gang han har scoret, er en kendt død kort efter – måske den tendens forhåbentlig vender med den nye farve.


Da Ramsey scorede mod Manchester United, døde Osama Bin Laden kort efter, og da han nettede mod Tottenham, mistede vi Steve Jobs. Da Ramsey næste gang fandt maskerne, døde Gaddafi, og da han igen scorede mod Sunderland, måtte verden tage afsked med Whitney Houston.

Brandao (Marseille) – Adidas F50 Adizero Neongul/Lilla custom I Marseilles kamp mod Valenciennes spillede den lille Marseille-spiller Brandao i et par specielle Adidas F50 Adizero-støvler, som han havde gjort til helt sine egne – han havde nemlig valgt ikke at have sprittuschen eller narvsværten frem, men i stedet dækket Adidas-striberne med gul tape.

Daniele De Rossi (AS Roma) – Adidas AdiPower Predator Neon/Blå Romas vice-kaptajn og -darling har trofast spillet i Adidas i mange år, og De Rossi var naturligvis også at spotte i den nye farvevariant af AdiPower Predator – som du allerede nu kan forudbestille på Unisport.dk hvis du også gerne vil have fingrene i den.

Bernie Ibini (Central Coast Marriners) – Nike Mercurial Vapor Superfly III Hvid/Neon/Sort Da vi første gang så den nye farvevariant af Superfly III, Hvid/Neon/Sort, var vi ret overbeviste om, at den ville blive enormt populær blandt de professionelle – men det viser sig, at det kun er en støvle, Cristiano Ronaldo skal spille med. Derfor spærrede vi også øjenene op, da Bernie Ibini spillede med støvlen, men da Ibini ikke er sponsoreret af Nike, er han fri til at spille i den farve han vil.

Mitchell Mallia (Sydney FC) – Adidas F50 Adizero MiCoach Hvid/Sort/Energy Vi har fået en masse nye, flotte farvevarianter af Adidas' fodboldstøvler i foråret, og nu har vi så set en ny på fødderne af australske Mitchell Mallia, nemlig en Adidas F50 Adizero MiCoach Hvid/Sort/Energy, som ser flot og elegant ud.

Christian Obodo (Lecce) – Mizuno Morelia Ultra Light Hulk Edition Gul/Grøn Det er sjældent, at vi får fornøjelsen af en Mizuno Morelia Ultra Light Hulk Edition i gul/grøn, men nu fandt vi endelig en på fødderne af Christan Obodo i Lecces kamp mod Siena. Obodo lader til at have fået et mixed knopsystem, men spiller ellers med samme lækre overdel som Hulk selv gjorde.

Krisztian Vadocz (NEC Nijmegen) – Adidas Predator PowerSwerve Sort/Guld/Grå I kampen mod Ajax Amsterdam spillede ungarnske Krisztian Vadocz i en gammel Adidas Predator-støvle, som mange støvle-afficionados husker med glæde i øjenene. Vadocz synes åbenbart også så godt om den gamle støvle, at han har holdt fast i den i to generationer.

Xavi Hernandez – (FC Barcelona) – Adidas AdiPower Predator Neon/Blå Den spanske midtbanegeneral viste tidligere på ugen et billede af sine nye Adidas Predator AdiPower, og spillede da også med dem i weekendens storsejr over Valencia, der godt nok kom foran – men sidenhen blev kørt over af 4 Messi-mål og en afsluttende pind af Xavi selv.

Cristian Ronaldo (Real Madrid) – Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Neon/Sort Der har længe været tvivl om, hvad det egentlig er for et nummer, Ronaldo laver med sine støvler. Vi har længe konstateret, at han har spillet med en glasfiberbund, men der har været tvivl om hvorvidt Ronaldo har spillet med en Superfly III-overdel, eller om han også spiller med overdelen fra den kommende støvle.

Det er vi ret sikre på at han gør, da støvlens snude er markant mere spids end den nuværende Superfly III-snude, og det ligner heller ikke at støvlen indeholder Flywire i overdelen.

Hvad synes du om weekendens spots – og hvad tænker du om Ronaldos støvler? Har du nogle kommentarer eller spørgsmål, hører vi som altid meget gerne fra dig i boksen under nyheden.