Vi så en prototype af den på fødderne af Bastian Schweinsteiger allerede i marts sidste år, og nu er den endelig på markedet - AdiPURE 11Pro er den femte generation af Adidas' klassisk-moderne silo, som giver dig elegante, touch og komfort.

For at tage et nærmere kig på Schweinsteiger, Lampards og Barrys nye AdiPURE 11Pro har vi lavet et kampagneunivers, hvor du kan opleve den nye, svært elegante støvle i den Hvid/Sort/Orange hovedfarve.

kampagnesiden kan du både se en lækker video, flotte billeder og sågar hente et par fede baggrundsbilleder til din PC eller Mac – så er du helt opdateret med den nyeste AdiPURE på dit skrivebord.

AdiPURE 11Pro er lavet til spilleren der ønsker en klassisk, elegant fodboldstøvle med et godt touch og god komfort, samtidig med at der nydes godt af moderne teknologier. Således er 11Pro bl.a. lavet med den innovative SprintFrame-sål, som er både tynd og let og endvidere kan have den "kloge" MiCoach SpeedCell-chip i et lille specialdesignet hulrum.

Samtidig er støvlen lavet med en overdel af Taurus-læder, der både sikrer god komfort, et elegant touch samt en længere holdbarhed - og sidstnævnte forstærkes endnu mere af den slidstærke DuraCoating-belægning, der sidder på snuden af støvlen.

Slutteligt er støvlen lavet med en midterdel af mikrofiber, som yder stabilitet og støtte til din fod, hvilket gør komforten virkelig lækker. Det er derfor sagtens til at forstå, hvorfor elegante, kvalitetsbevidste spillere som Schweinsteiger og Lampard fortsat spiller i en AdiPURE.

Klik dig forbi vores store AdiPURE 11Pro-univers og se videoen, de lækre billeder og få dig en ny screensaver til din computer!

Hvad synes du om den AdiPURE 11Pro – og synes du Adidas holder AdiPURE-arven ved lige med den femte installation af støvlen? Del meget gerne din mening med os i kommentarfeltet herunder nyheden.