Skin igennem som Cristiano Ronaldo med Nike CR7 Chapter 5

20.09.2017

Skrevet af Claus

I dag har Nike lanceret CR7's Chapter 5 Mercurial 'Cut to Brilliance', der afspejler perioden da Cristiano Ronaldo skiftede til Real Madrid og virkelig blev en superstjerne - ligesom en diamant der bliver skåret til at afsløre sin smukke form. Udforsk de forrygende diamant inspirerede støvler herunder.

Gode spillere bliver formet af spillet rundt om dem, store spillere pålægger deres spillestil og skaber spillet omkring dem. Over de sidste tre år, har vi været på en rejse med Nike, hvor vi har været vidne til lanceringen kapitel 1-4 af signatur Mercurial støvlerne, der har fulgt de største øjeblikke og perioder i Cristiano Ronaldo's karriere.

De tidligere støvler fra de første fire kapitler af CR7's karriere fremhævede hans fødsel på den vulkanske ø, Madiera, hans rå talen som dreng der sikrede ham en plads på et akademi, hans opdagelse af Sir Alex Ferguson i Sporting Lissabon og årene der formede ham selv til at blive en af verdens bedste i Manchester. Og nu er Nike klar med et nyt kapitel.

Du kan købe Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5: "Cut to Brilliance" lige her hos Unisport.

Nike CR7 Chapter 5 Mercurial 'Cut to Brilliance' fortæller historien om Cristiano Ronaldo's skifte til Real Madrid, som dengang var verdensrekord for et transferbeløb på €94 millioner, og hvordan portugiseren er blevet en ægte superstjerne. CR7 scorede i hans første kamp for klubben og er ikke stoppet med at score siden, hvor han er blevet den hurtigste til at score ligamål i enhver tænkelig milepæl; 50, 100, 150, 200, 250 og vi tæller stadig. Han er også den første spiller til at score mod alle hold i La Liga i én sæson. Ronaldo's glans på billedet har skinnet som en diamant og det er blevet inspirationen for hans Chapter 5: Cut to Brilliance støvler.

Fortsættes nedenfor.

Teknologisk set er CR7 Chapter 5 identisk til de tidligere versioner, hvilket betyder du stadig får Flyknit overdelen og NikeGrip for et mere fastlåst fit, integrerede speed ribs for maksimal bold kontrol, ACC (All Conditions Control) teknologi, speed rib 3D tekstur for forbedret boldkontrol og skud og ultra let 3D Speed Plate for eksplosiv fart.

Når man ser på de her skønheder er den første ting man ligger mærke til den diamant inspirerede grafik på en hvid hovedfarve, som glimter under lys. Overdelen indeholder multifarvede strik detaljer, der efterligner de mange farver diamanters skær giver. Midt på indersiden af støvlen giver et tekstureret CR7 logo følelsen af diamant grafikken mens hælkappen forestiller en slebet diamant set oppe fra og ned, efterfulgt af datoen for Ronaldo's Real debut. På den høje hæl står der “El Sueño Del Niño” (drengedrøm) da det var de ord Ronaldo delte med Nike's design team til at beskrive hvordan han følte med at tilslutte sig hans nye hold.

"Detaljerne på de hvide støvler - farven, diamanterne - de er smukke, de er seje.” siger Ronaldo. "Jeg er 100% sikker på folk kommer til at kunne lide dem."

Og jeg kan ikke være uenig med Cristiano på den her. Hvordan kan du ikke elske dem her? Hvide støvler er generelt nok til at gøre mig tilfreds, men brug lige et øjeblik på at nyde den diamant grafik. Du behøver ikke engang at være CR7 fan for at blive forelsket i dem her. Så hvad venter du på?

Du kan købe Nike Mercurial Superfly V CR7 Chapter 5: "Cut to Brilliance" lige her hos Unisport.