Brøndby IF er en af Danmarks mest vindende klubber, og selv om de sidste år ikke har budt på de helt store triumfer, er mange enige i, at Brøndby er på vej tilbage til toppen af dansk fodbold. Du kan nu vise din støtte til Vestegnens drenge i en Brøndby IF fodboldtrøje, som vi lige nu har nedsat med hele 25 %.

Brøndby IF's hjemmebanetrøje er selvfølgelig helt klassisk Brøndby-gul. Men Adidas har gjort sig umage for, at sikre sig at denne trøje skiller sig ud fra tidligere tiders trøjer.

I nakkens inderside står klubbens motto "Supra Societatem Nemo", det er latin og betyder "ingen over fællesskabet", eller i Brøndby-sammenhæng "Ingen over klubben".

På nakkens yderside er årstallet 1964 broderet. 1964 var det år hvor Brøndby IF tog sin nuværende form, da klubberne Brøndbyøster IF og Brøndbyvester IF blev slået sammen.

Trøjen har fået en flot krave i den samme dybe marineblå farve, som mesh-panelerne og de tre Adidas-striber også er lavet i.

Unicef's logo stråler flot på trøjens mave. Faktisk var Brøndby den bare anden klub i verden, der fik unicef på maven.

For at fuldende trøjer har Adidas nederst på trøjens bagside præget et Brøndbylogo ind. Det giver trøjen det sidste touch, og for enhver fan af Vestegnens drenge er denne trøje et must.

Brøndby IF hjemmebanetrøje 374,-

Brøndby IF hjemmebanetrøje børn 299,-

Brøndby IF hjemmebanesæt 619,-

Brøndby IF hjemmebane mini kit 239,-

Brøndby IFs udbanetrøje er i år koksgrå, med neonfarvede detaljer.

I nakken af udebanetrøjen er der printet første vers af den fanskabte hyldestsang "Hymnen", der spilles på Brøndby Stadion forud for hver hjemmekamp.

Nederst på ryggen af trøjen er klubbens motto "Supra Societatem Nemo" broderet.

Udebanetrøjen kan fås i både en kortærmet og en langærmet variant.

Både hjemme og udebanetrøjen er lavet i Adidas' super komfortable og svedtransporterende Climacool materiale.

Materialet er allerede blevet et synonym med kvalitetsvarer, og derfor er det selvfølgelig logisk at Brøndby IFs fodboldtrøjer også er lavet i dette uovertrufne materiale.

Nederst til højre på trøjernes front har Adidas placeret deres Authentic-hologram, der bekræfter trøjernes ægthed.

Brøndby IF udebanetrøje 411,-

Brøndby IF udbanetrøje L/Æ 449,-

Brøndby IF udebanesæt 709,-

Brøndby IF udebanesæt L/Æ

Husk at du til både ude- og hjemmebanetrøjen kan få det helt specielle Brøndbytryk på. Trykket ligner ikke noget vi tidligere har set hos Unisport, for spillernes autograf figurerer i numrene.

Hvilken Brøndby-trøje er din favorit? Hvad synes du om det helt unikke tryk? Tror du at Brøndby går bedre tider i møde? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.