Fodbold i Danmark er på mange måder synonym med Select Sport. Vi har nu fået deres nye katalog online, så du kan sikre dig de sidste nye bolde, handsker eller benskinner fra det kvalitetsbevidste danske mærke.

Select blev grundlagt af den tidligere danske landsholdmålmand Eigil Nielsen i 1947. Lige siden har Select været kendt for, at levere førsteklasses produkter. Select udbyder en bred vifte af bolde, der kan bruges til alverdens forskellige formål.

Select fodbolde

I år kommer topbolden Select Brilliant Super i fire forskellige farvekombinationer. Det er bolden som det danske landshold benytter sig af i variationen Select Brilliant Super Hvid/rød DBU. Den er kendt af mange som en af de bedste bolde der kan købes for penge. Mange af de danske topklubber benytter sig også af denne model. DBU's logo pryder også bolden, og den emmer af dansk tradition og kvalitet.

Select Brilliant Super kommer også i de to traditionelle vinterfarver gul og orange. Disse farver kommer typisk i brug når banerne er helt eller delvist dækket af sne, så de normale hvide bolde ikke kan anvendes.

Select Brilliant Super Gul

Select Brilliant Super Orange

Select Talento anses af mange fodboldtrænere som den bedste bold til børne- og ungdomtræning. Talento modellerne er i samme størrelser, som markedets øvrige bolde, men Talento boldene er 30-40 g lettere, så ungdomsspillerne har bedre betingelser for, at udvikle deres spillemæssige færdigheder.

Select Talento Fodbold hvid/lilla

Select Talento kommer i flere forskellige farvekombinationer. Fælles for alle modellerne er, at de er friske og glade farver, der passer rigtig godt til en børnefodbold.

Selecet Talento Fodbold hvid/blå/grøn Unisport

Karim Zaza, Stephan Andersen, Steffen Rasmussen, listen over top-keepere der foretrækker Selects målmandshandsker er lang, og det er ikke uden grund. Et par gode handsker giver selvtillid og hæver målmandens niveau. På både klub- og landsholdsplan er Selects serie af handsker yderst populære. Selects handskekatalog består af i alt 10 handsker, Unisport udbyder naturligvis alle handskerne.

Select målmandshandsker

Mange topmålmænd vælger at stå i tophandsken 88 Pro Grip. I håndfladen er der 3 mm Soft Contact Latex, der sikrer et perfekt grip i al slags vejr. På handsken side er der mesh-paneler der sørger for optimal ventilation til keeperens hånd.

Select Målmandshandske 88 Pro Grip

Til de yngre spillere, har Select en handske der i design og ydeevne, er næsten identisk med 88 Pro Grip. 88 Kids har samme design som 88 Pro Grip, men er designet til børnehænder. Handsken er derfor noget af det ypperste der findes til meget unge spillere.

Select Målmandshandske 88 Kids

Hvad er dit bedste SELECT-minde? Har du selv scoret et fantastisk mål med en SELECT bold? Eller har du lavet en helt umulig redning i ført en SELECT handske? Del dine minder, historier og erfaringer i kommentarfeltet under artiklen.