Efter et år på andenklasse er AGF tilbage i toppen af dansk fodbold. Aarhus-klubben overvintrer på en flot 5. plads i Superligaen, og endda med de eftragtede europæiske pladser indenfor realistisk rækkevidde

AGF kæmper med i toppen af Superligaen, og er faktisk á point med AC Horsens på fjerdepladsen. Kun et enkelt mål skiller Peter Sørensens udvalgte fra en Europa League plads. Imponerende flot af en nyoprykket klub.

Vi har den fede AGF udebanetrøje 10/11 i et begrænset oplag, og så endda til en stærkt nedsat pris på kun 299,-.

AGF udebanetrøje 10/11 til 299,-.

AGF udebanetrøje 10/11 Børn til 299,-.

Trøjens grundlæggende design er det samme, som AGF hjemmebanetrøje 11/12. Den specielle kombination af en V-hals og rund hals er blevet et gennemgående tema for AGF's fodboldtrøjer i de sidste år.

AGFs fodboldafdeling har en historie, som går helt tilbage til 1902. Det var dog først i 1962, at det logo vi ser i dag kom på klubtrøjerne.

Byvåbnet, som danner den blå midte, er det ældst bevarede byvåben i Danmark. Der er en del debat om, hvad de to tårne forestiller, men der er bred enighed om, at herrerne i blå er Sct. Clemens til venstre og apostlen Paulus til højre. Paulus som en religiøs gestus og Sct. Clemens er Aarhus' skytsengel.

I bunden af trøjen er der sat et emblem for, at vise at AGF har været danske mestre hele fem gange. AGF's første tre mesterskaber kom lige efterhinadenn i sæsonerne 54/55, 55/56 og 56/57. Det fjerde mesterskab kom i 1960, herefter måtte GF'erne vendte helt til 1986 før DBU's mesterskabspokal igen havde hjemme på Fredensvang. Siden da har Aarhus' største stolthed ikke formået, at ende øverst i den bedste danske fodboldrække, selvom det var tæt på i både 95/96 og 96/97 hvor det blev til hhv. sølv og bronze.

På begge ærmer er der indskrevet klassiske AGF sange. På højre ærme står der: "Stolte som få, Stolte AGF i hvid og blå." Teksten ses kun som kontrast farve fra afstand. Det er først, når man kommer tæt på, at det bemærkes, at det faktisk er en tekst der er indvævet i trøjen.

På det venstre ærme er stolthed igen i fokus. En typisk AGF sang der ofte kan høres fra tribunerne på NRGI-Park: ”We're GF and we're proud of it.”

Til trøjen har vi endda original tryk til tre af klubbens mest populære spillere: Martin Jørgensen (10), Peter Graulund (11) og Søren Larsen (14).

Hvad synes du om denne trøje? Hvilket navn kunne du tænke dig, at få på ryggen? Tror du at det bliver i år at AGF igen kvalificerer sig til europæisk fodbold? Eller blive de trofaste fans af "de hviie" skuffet endnu en gang?

Giv dit besyv med i kommentarfeltet nedenfor.