Efter flere målrige opgør i den engelske Premier League og italienske Serie A, samt et tæt opgør i en spansk Copa Del Rey semifinale bringer vi jer her midtugens støvlespots - Lite.

Wayne Bridge var blandt de mange, som vanen tro fandt en ny klub på sidstedagen af januars transfer-vindue. Den tidligere landsholdsback er at finde i Sunderland for resten af sæsonen på en lejeaftale. Bridge debuterer i Sunderland-trøjen og i de helt nye Puma King Finale SL, som netop er offentliggjort.

Efter blot 12 min. på banen bragte nyerhvervelsen Djibril Cisse sin klub, Queens Park Rangers foran - Altså en fin tilbagekomst fra franskmanden i engelsk fodbold. Det der fangede vores øjne var dog, at Cisse havde skiftet sine Diadora DD-Eleven ud med den 2. generation af Adizero-kollektionen, uden den nye MiCoach-teknologi.

En anden som også ser ud til at have et godt øje til den forrige Adizero-kollektion er lejesvenden Gyfli Sigurdsson, som efter 2 års fravær er tilbage i engelsk fodbold. Islændigen kan kalde sig Swanseaspiller frem til sommer, hvor lejeaftalen udløber.

I kampen mellem Stoke og Manchester United så vi Jermaine Pennant i den højst eftersprugte Adidas Adipower Beckham Lilla/Neon støvle. Pennant er også tiligere set i en CR7-støvle af Mercurial-kollektionen. Altså lader det til at den tidligere Liverpoolprofil har et godt øje til signaturstøvler.

Rundens sidste spot fra England finder vi for fødderne af Andy Carroll, som for en sjældens gangs skyld var god for et mål i sine altid trofaste Umbro Speciali III, idet han åbnede for Liverpool's 3-0 sejr over Wolves.

I den italienske Serie A var Diego Milito god for hele 4 mål, da Inter tog imod Palermo. Ligelidt hjalp det at Milito fik udnyttet sine Adizero MiCoach Skind Gul/Rød SG til fulde, da Palermo's Fabrizio Miccoli scoredet sit 3. mål 5 min. før tid og dermed udligende til slutresultatet som forlød på intet mindre end 4-4.

I Copa Del Rey-opgøret tog Valencia imod mægtige Barcelona, i det første af to semifinaleopgør. Klub-ikonet Carles Puyol stod for catalanernes enlige scoring. Poyul havde indtil gårsdagens kamp holdt troligt fast i sine Nike Tiempo Legend III, men nu er han altså langt om længe at finde i et par Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød

Hvad siger du til denne omgang støvlespots? Har vi overset noget? Hvilken januar-handel bed du mest mærke i? Lad os endelig høre nærmere i kommentarfeltet herunder.