adidas giver Predator et boost | Mød Predator Precision Ultra Boost

05.09.2017

Skrevet af Claus

Endnu engang møder fodbold mode, når adidas kombinerer de ikoniske Predator Precision med Ultra Boost sålen. Tag et nærmere kig på disse skønheder nedenfor.

Igennem de sidste to år har adidas skabt episke street style kreationer til at ledsage enhver ny fodbold støvle, så spillerne kan bære de støvler de elsker parret med adidas' ultra populære Boost sål. Vi har allerede set Ultra Boost midtersålen introduceret på ACE 16+ PureControl, Copa 17.1 og Nemeziz silhuetterne.

Nu er det tid til at den berømte Predator Precision får en sneaker makeover, da adidas har lanceret en 1-til-1 genskabelse af fodboldstøvlen i en blå farvevariant i dag. Hvilken måde at få maksimum komfort på, samtidig med du ser for vild ud.

Fortsættes nedenfor.

adidas Predator Precision Ultra Boost er resultatet af Predator Precision overdelen kombineret med Ultra Boost sålen. Det betyder at du får både kænguru læderet og den ikoniske røde fold-over pløs fra Predator Precision, båret af legender som Beckham og Zidane, plus den revolutionerende Ultra Boost sål, der er designet for perfekt komfort og fit.

Du vil ikke kun se godt ud, men du vil også have en god følelse når du har et par adidas Predator Precision Ultra Boost på fødderne. Det vil være en del af adidas' Limited Collection og som resultat af det, kommer de i et begrænset antal på verdensplan. Så hvad venter du på?

Køb dit par af den eksklusive adidas Predator Precision Ultra Boost lige her.