Den netop overståede weekend bød på en masse lækker fodbold, og var også et slaraffenland for støvlespottere – der var både blackouts, gamle modeller og endnu et kapitel i sagaen om Cristiano Ronaldos fodboldstøvler.

Darren Bent (Aston Villa) – Umbro Speciali R Gul/Lilla
Vi starter i England, hvor der blev spillet FA Cup på livet løs. Her spillede Aston Villa mod Arsenal, og til lejligheden havde Darren Bent sine nye Umbro Speciali R Gul/Lilla på – en vovet farvekombination, som giver den klassiske støvle et twist.

Daniel Agger (Liverpool) – Adidas F50 Adizero Hvid/Sort/Pink
I Liverpool var der brag, da de Røde fra Beatles-byen tog imod Manchester United. Kampen var ikke specielt prangende, men set med danske briller gik den godt – Daniel Agger scorede i sine Adidas F50 Adizero Hvid/Sort/Pink, og Liverpool vandt kampen 2-1. Tak for heads op til vores bruger Lucas Svendsen.

David De Gea (Manchester United) – Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid/Orange
Der er blevet talt meget om David De Gea, som ikke gjorde sig udpræget positivt bemærket med sine indgreb i weekendens kamp. Til gengæld var De Gea endelig hoppet i et par Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid/Orange, som han længe har trænet i.

Jordan Henderson (Liverpool) – Umbro Geometra Pro Hvid/Rød
Sidste uge så vi Jordan Henderson i et par Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange, men til kampen mod United var den unge englænder igen tilbage i sine Umbro Geometra Pro Hvid/Rød.

Michael Carrick (Manchester United) – Puma PowerCat 1.12 Sort/Grå/Lime
Vi fik også en ny farvevariant at se på Michael Carrick, som tidligere har spillet i den Hvid/Blå variant af Puma PowerCat 1.12. I kampen mod Liverpool var han dog at finde i den nye farve, nemlig Puma PowerCat 1.12 Sort/Grå/Lime.

Chris Eagles (Bolton) – Adidas F50 Adizero Hvid/Hvid
I Bolton tog hjemmeholdet mod Swansea, og her scorede Chris Eagles i sine Adidas F50 Adizero whiteout i skind, som ser enormt flot ud til den hvide Bolton-dragt.

Heidar Helguson (QPR) – Adidas F50 Adizero Sort/Neongul/Hvid Blackout
I London tørnede Queens Park Rangers sammen med Chelsea i et opgør der på forhånd var spændinger omkring grundet den verserende sag mellem Anton Ferdinand og John Terry. Selve kampen var heller ikke noget at skrive hjem om – men vi spottede Heidar Helguson i sine Adidas F50 Adizero Sort/Neongul, som han havde blackoutet.

Thierry Henry (Arsenal) – Puma King SL Hvid/Sort
I kampen mod Aston Villa spillede den tilbagevendte Thierry Henry i sine nye Puma King SL Hvid/Sort, som efter eget udsagn er den bedste fodboldstøvle han nogensinde har spillet i – og det må siges at være en ros, da Henry har været lidt rundt mellem mærkerne.

Stuart Nelson (Notts County) – Nike Air Zoom Total90 III Granit/Hvid
Notts Countys målmand Stuart Nelson har været helt tilbage i støvleskabet og finde støvler frem til denne kamp – eller også har han holdt dem utroligt godt. Om ikke andet spillede Nelson i et par AZT90 III, som altid er fantastiske at se, og tankerne ryger tilbage på Rooney, Figo og alle de andre, der spillede i støvlen.

John Robertson (Ayr United) – Nike Tiempo Legend II Sort/Neon
I den skotske League Cup spillede miniputterne fra Ayr United mod Kilmarnock, og her spillede forsvarsspilleren John Robertson i et par gamle Nike Tiempo Legend II Sort/Neon, som står ret godt til den gule udebanedragt.

David Silva (Kilmarnock) – Nike Mercurial Vapor II Guld/Sort/Hvid I samme kamp spillede David Silva fra Kilmarnock i en støvle, som mange støvlefans sikkert stadig husker med let våde øjne. Vi spærrede i alle fald øjnene op på kontoret, da vi se Silvas støvler, som stadig ser brandgodt ud.

Daniel Sturridge (Chelsea) – Adidas F50 Adizero MiCoach Rød/Gul
Det vakte en del opsigt, da Daniel Sturridge gik på banen mod QPR – han havde nemlig droppet sine Nike T90 Laser IV til fordel for et par Adidas F50 Adizero MiCoach Rød/Gul. Mange snakker om det, men vi undrer os nu ikke så meget, for Sturridge holdt som bekendt rigtig længe fast i sine Adidas Predator X Hvid/Lime – så måske han ganske enkelt ikke har haft en støvlekontrakt?

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) – Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Sort/Gul custom
I Spanien viste Real Madrid igen potentiel mesterskabsklasse, da de overkom en hurtig dukkert og vandt sikkert. Her havde Ronaldo skiftet sine CR7-støvler ud med den nyeste farvevariant i Mercurial-serien. Ronaldos støvle er dog ikke en Superfly III, hvilket kan ses på den spidse snude og hælens udformning, samt naturligvis sålen af glasfiber, som vi efterhånden ser på mange spillere. Om det er en Vapor VIII med et Superfly III Hvid/Sort/Gul paintjob, må tiden vise, men spændende ser det ud.

Evander Sno (RKL Waalwijk) – Nike Tiempo R10 Dois Hvid/Guld
I Holland spillede Waalwijk mod Venlo, og her scorede Evander Sno i sine Nike Tiempo R10 Dois Hvid/Guld, som stadig ser utroligt elegante ud, og som mange støvlefanatikere stadig sukker efter.

Yuto Nagatomo (Inter Milan) – Nike Mercurial Vapor VII Lilla/Sølv
I bund og grund er det ikke noget nyt, at Nagatomo spiller i et par Vapor-støvler, men denne gang havde han en speciel lille feature med hvad der ligner sort gaffertape på støvlens hæl. Hvorfor Nagatomo spiller med det på sine Nike Mercurial Vapor VII Lilla/Sølv, har vi ingen ide om, men det ser meget underligt ud.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) – Adidas AdiPURE 11Pro Hvid/Sort/Orange
I Tyskland mødte Bayern Mücnhen med Bastian Schweinsteiger på holdet Wolfsburg. Her spillede Basti i sine Adidas AdiPURE 11Pro Hvid/Sort/Orange, som han endelig har fået lov at præsentere på banen efter at have trænet med dem siden sidste forår.

Lucas Barrios (Dortmund) – Puma v1.06 Hvid/Sort
Dortmunds bomber Lucas Barrios har længe vist, at han godt kan lide sin Puma v1.06, men hans støvle i weekendens kamp var ikke noget vi har set før – og det ligner, at Barrios har malet lidt på den.

Santiago Garcia (Novara) – Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn/Grøn
For nogle uger siden så vi Santi Garcias holdkammerat Paci spille med et par Hvid/Grønne Tiempo Legend IV-støvler, og nu er Garcia så også at finde i dem. Om de har fået lavet venne-støvler, eller rent faktisk fået en kommende farvevariant skal være usagt, men vi synes støvlerne er ret flotte.

Felix Borja (Pachua) – Adidas F50 Adizero Hvid/Hvid
I Mexico var der også en whiteoutet Adizero i aktion, da Pachua spillede mod Queretaro. Her spillede Pachua-spilleren Felix Borja i et par Adidas F50 Adizero Hvid/Hvid ligesom Chris Eagles. Måske er det bare os, men whiteout-støvler er virkelig klasse. Hvad synes du?

Tijuana Xolos – Røde fodboldstøvler
Til sidst bringer vi et kuriøst spot, som kommer fra hele det mexicanske hold Tijuana Xolos. De spiller nemlig alle sammen i røde fodboldstøvler, og vi tager hatten af for den fine koordination blandt spillerne. Mon det er et krav når man skriver under med klubben?

Det var et kig rundt i verden, hvor vi tog de mest iøjnefaldende spots med. Er vi gået glip af noget i denne støvlespot XL-udgave, så hører vi meget fra dig, og du må også meget gerne give dit bud på den fedeste støvle af weekendens udvalg. Hvilken en kan du bedst lide?