Det er altid fedt at få nye fodboldstøvler, og fornemmelsen af at pakke et nyt par ud af æsken er helt speciel – og især, hvis støvlerne er personaliseret, så de er helt dine egne.

Til at gøre dine støvler helt personlige og unikke har vi en service, som vi kalder UNIiD, hvor vi tilbyder at du kan få broderet navn, nummer eller flag på dine fodboldstøvler.

Samtidig er det muligt at få forskelligfarvede snørebånd, således at du kan pifte dine støvler helt op med den rigtige farve. Der er lidt for enhver smag af både afdæmpede og vilde farver, og du kan derfor udtrykke dig præcis som du ønsker.

For at sætte fokus på UNIiD, har vi lavet en kampagneside, hvor du kan se nogle af de fodboldstøvler, der kan broderes UNIiD på.

Der er også flotte billeder og videoer, og du kan endda også downloade en flot skrivebordsbaggrund til din computer.

I forbindelse med vores kampagne havde vi besøg af Gilberto Macena fra Horsens, som fik lavet UNIiD på sine Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv med både broderi og neongule snørebånd.

Du kan se videoen lige herunder og besøge vores store UNIiD kampagneside her.

Hvad synes du om UNIiD? Er det noget for dig, og hvad ville du vælge at få skrevet hvis du skulle have broderet noget på dine støvler?