Foråret er snart over os, og derfor handler det om at være klar med det rigtige udstyr. Det er Nike i den grad, og har meget passende sendt to nye serier af baselayer på markedet. Det har vi lavet en kampagneside om, som du kan læse lidt mere om her.

Nike er bredt anerkendt for at lave noget af det ypperste inden for baselayer, og nu har de gjort klar til forårssæsonen med to opdateringer af deres hidtil populære serier.

Det drejer sig om Nike Hypercool 2.0, som er designet til brug til al sport, og som man vil se på atleter både i fodbold, basketball, baseball og andre sportsgrene, og som med sine store mesh-områder og lækre svedtransport er et godt middel til at holde sig helt klar i kampens hede.

Den anden serie, der er blevet opdateret, er Nike Hypercool Vapor, som vil blive brugt af alle de store fodboldstjerner. Kvaliteten af materialerne er helt i top, og man har brugt specielle vævninger til at ventilere. Et sandt topprodukt, som bestemt kan anbefales til at holde kroppen helt tør og tempereret.

Vi fik Bajram Fetai fra Lyngby BK forbi til at stå model, og fik en masse flotte billeder ud af det – som du bl.a. kan se på kampagnesiden.

Vil du vide mere om de lækre baselayer-produkter, kan du besøge vores kampagne-univers for Nike Pro, hvor du kan finde en flot video, lækre billeder og skrivebordsbaggrunde til din computer – samt naturligvis opleve alle de fede trøjer og shorts.

Hvad synes du om de nye baselayer trøjer fra Nike – og skal du ud og kigge nærmere på et par? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder nyheden.