Top 5 - Hvorfor Jürgen Klopp er så vanvittig nice!

09.10.2015

Skrevet af Mathias

Medmindre du bor under en sten, så har du nok set at Jürgen Klopp blev Liverpool træner i går. Jeg er på ingen måde Liverpool fan, faktisk hader jeg dem for det meste (heller ikke United fan), men selv jeg må sige, at det bliver sjovt at have ham i Premier League. Han er en af de fedeste og mest velrespekterede personligheder i fodbold, og vi tænkte derfor at vi ville løfte humøret på en fredag ved at se på, hvad der gør ham så nice…

5. - Fantastiske interviews fra “The Normal One”

Manden giver sublime interviews! Jürgen Klopps oprigtige og åbne natur resulterer i nogle vanvittig sjove interviews, som også kommer til at passe perfekt i England, hvor håndtering af pressen er essentielt. Han fik i hvert fald en god start med sin første pressekonference, hvor han annoncerede sig selv som “The Normal One”

4. Respekteret af alle

Seriøst, alle elsker Jürgen Klopp. Han er universelt elsket af alle i fodboldverdenen og af nogle af de bedste spillere også. En af dem er Zlatan, som han lavede sjov med til sidste års Ballon d’Or show. Det er selvfølgelig stadig ret usandsynligt, men Ibrahimovic har altid været linket med et skifte til Premier League. - Tør i håbe Liverpool fans?

3. En unik spillestil

Da han var træner for Borussia Dortmund og de skulle spille mod Arsenal i Champions League gav han en fantastisk analyse af hans spillestil i kontrast til Arsene Wenger. Sturridge, Coutinho og Jordan Ibe - du skal ikke komme og sige at Liverpool ikke har redskaberne til at spille ‘Heavy Metal fodbold’.

2. Do. Not. Make. Him. Angry!

Er det bare passion, eller er det vanvid? En perfekt blanding måske? Du ville have svært med at finde en mand der ser mere frygtindgydende ud når han er vred. Liverpool spillerne ligner nogle gange en flok uden rygrad, så måske er en ildsjæl hvad de har brug for.

1. Se frem til episke fejringer

Tror bare vi lader videoerne tale for sig selv her. Klasse fyr!

Internettet er fyldt med sjove videoer af Jürgen Klopp og vi kunne ikke engang få plads til dem alle her. Hvis vi skal tage den seriøse hat på et øjeblik, hvordan tror du så han kommer til at klare det som Liverpool træner? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder og nyd samtidig en lille bonus video, som i kan blive hyped til: