I sidste uge præsenterede vi en ny farve af Adidas F50 Adizero, nemlig Blå/Rød – og nu kan du forudbestille den lette fodboldstøvle med MiCoach-kompatibilitet. Se de lækre billeder og få et bedre indtryk af den nye farve lige her.

Adidas har siden lanceringen af Adidas F50 Adizero MiCoach i slutningen af 2011 ikke lanceret nye farver af deres superlette, intelligente støvle – indtil nu, hvor du nu kanforudbestille den nye Adizero MiCoach i de frække farver Blå/Rød.

Der blev taget meget forskelligt mod de to første farvevarianter, og reaktionen på den nye farvevariant har da også meget splittet – nogle har været helt vilde med den opsigtsvækkende kombination, mens andre har efterspurgt nogle lidt mindre iøjnefaldende nuancer.

Den nye støvle kommer i både læder og mikrofiber, og har allerede været i aktion på banen. Således havde Lionel Messi den på, da hen endnu engang spillede en brandkamp mod Real Madrid i den første kamp mellem Barcelona og Real i Copa del Rey.

Messi, som efterhånden er blevet synonym med F50 Adizer-siloen, har også fået en støvle der nærmest ikke kunne passe bedre til Barcelona-dragten, og som Messi også hurtigt fandt sig til rette i – hans geniale aflevering til 2-1-målet afjorde reelt set kampen, og man må sige at den nye farve på den måde fik en flot debut.

F50 Adizero MiCoach Blå/Rød er naturligvis udstyret med alle de seneste teknologier, og er 3. generation af Adizero-støvlerne, som har fokus på enormt lav vægt og meget præcis boldføling.

Støvlen har dog også fået muligheden for at integrere med den lille MiCoach-chip, som kan tracke og analysere dit bevægelsesmønster på banen. Dette kan senere uploades til Adidas' MiCoach-univers og deles med venner.

Den nye farve af Adizero kommer på lager i midten af februar, og kan forudbestilles allerede nu.
Bestil din nye Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød mikrofiber lige her.
Du kan også få Adizero MiCoach Blå/Rød i skind, som kan fås her.

Støvlerne kommer også med AG-knopper, og dem kan du naturligvis også meget snart forudbestille her på Unisport.dk.

Hvad synes du om den nye farve; er den for hidsig til dig, eller kan du godt lide det opsigtsvækkende farvespil? Fortæl os også meget gerne hvordan du synes støvlerne passer til Barcelonadragten og Messi – alt sammen lige herunder nyheden i kommentarfunktionen.