Når du skal finde en støvle, handler det om at finde det perfekt match, der passer helt til dine behov. Det ved Nike også godt, og derfor har de en støvle til ethvert behov og enhver position.

De nyeste Nike-støvler er landet, og der er lidt til enhver smag – en støvle til den hurtige dribler, den skarpe angriber, den geniale pasningsmester eller den klassiske elegantier med vægt på naturligt touch. Uanset behov, så har Nike en støvle.

Nike Mercurial-kollektionen handler om eksplosiv fart, og er skræddersyet til den hurtige, skarpe dribler som Cristiano Ronaldo eller Neymar. Topmodellen Superfly III vejer 230 gram, og er lavet med en overdel af Teijin mikrofiber for skarpt touch og NikeSENSE-knopsystem for lynhurtig acceleration.

Nike T90 Laser-støvlerne er skræddersyet til angriberens behov, og opfylder behovet om maksimal mobilitet, komfort og sparkeegenskaber. T90 Laser IV, som er topmodellen, er udstyret med Adaptive Shotshield, som er designet til at give et præcist og hårdt spark – så alle forudsætninger for masser af mål er i orden. T90 handler om The Deadly Strike.

Nike CTR360-kollektionen er lavet til at give midtbane-maestroen optimale betingelser for komplet kontrol. Med en overdel af Kanga-Lite og de innovative Pass og Receive Pads giver CTR360 Maestri II alle muligheder for optimal kontrol og distribution.

Nike Tiempo-kollektionen er den klassiske støvlesilo, som er lavet med komfort og elegance in mente. Støvlen er lavet af rent kængurulæder, og giver derfor optimal komfort og en enormt elegant boldføling. Perfekt til 10'eren eller den spiller, der ønsker en støvle der sidder som en handske og er lavet af de bedste materialer.

Kort fortalt er der noget for enhver smag, og mange af klodens bedste spillere er ikke i tvivl – med Nike kan du møde dit ægte match, hvad end du er den næste Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta, Wayne Rooney eller Gerard Pique, så er der en støvle der passer til dine behov.

Du kan se hele Nikes kollektion her, hvor vi har lavet en kampagneside med billeder, wallpapers og flotte videoer. Så klik forbi, og få dig en ny baggrund til din computerskærm.

Hvad synes du om Nikes støvler, og har du en favorit blandt de fire siloer? Del meget gerne din mening med os, og fortæl os hvilken støvle, der er dit perfekte match.