Lionel Messi vandt for tredje år i træk Ballon D'Or, og blev dermed den kun anden spiller i historien, der har vundet prisen som verdens bedste spiller tre år i træk. Det har Adidas fejret med en helt speciel farvevariant til Messi, som du naturligvis kan se meget mere til her.

Messi er uden tvivl den største ambassadør, Adidas har for deres topstøvle F50 Adizero MiCoach, og efter at have spillet i den Rød/Gule støvler, har Messi nu fået sin helt egen støvle for at fejre, at han er blevet kåret til verdens bedste fodboldspiller for 3. år i træk.

Den er lavet i farvevarianten Guld/Hvid/Sort, som vi her i Unisport synes er ekstremt flot, og som vi krydser fingre for Adidas lancerer noget lignende af i fremtiden.

På indersiden af højre støvle står der Messis genvundne titel, nemlig Fifa Ballon D'Or Player of the Year – naturligvis for at understrege den lille troldmands position som den absolut spiller i verden.

På ydersiden af den venstre F50 Adizero Guld/Hvid/Sort står der de tre årstal, som Messi har vundet Den Gyldne Bold i – og som altså markerer et ganske udmærket hattrick. Bemærk i øvrigt, at Adidas også har sat Messis eget logo på indersiden – hvis nu man skulle være i tvivl.

På indersiden af venstre støvle har Adidas skrevet Gracias A Todos, som betyder Tak til alle – og det er angiveligt noget Messi specifikt har bedt om, da han godt er klar over, at der er mange der har en andel i hans store triumf.

Selve støvlen er læderudgaven af Adidas F50 Adizero MiCoach, som også er den Messi har spillet i længe. Adizero MiCoach kaldes “Støvlen med en hjerne”, og det er ikke helt galt, da den lille MiCoach-chip kan måle og analysere din bevægelse på fodboldbanen, således at du kan se og sammenligne dine præstationer med venner og professionelle.

Måske sidder du derude og har fået enormt meget blod på tanden og kunne meget godt tænke dig støvlen. Desværre er den dog lavet som et eksklusivt par kun til Messi selv, og det vil altså derfor ikke være muligt at købe støvlen – men så kan man jo nyde den på verdens bedste fodboldspiller, når han går på banen og gør hvad han er bedst til.

Hvad synes du om Messis nye støvler? Er de noget for dig, eller kan du bedre lide de mere opsigtsvækkende farvevarianter? Giv meget gerne dit besyv med i boksen under nyheden.