Da Adidas lancerede deres nye Adizero MiCoach-støvle, var det med meget blandede reaktioner fra mange af vores brugere, som simpelthen synes at den røde/gule farvevariant var for meget. Nu har Adidas imidlertid lanceret en ny farve, som sikkert også vil danne klare meninger.

Den første F50 Adizero MiCoach fra Adidas i Rød/Gul bragte megen omtale med sig, og det er måske en af de mest omdiskuterede farvevarianter af Adizero længe.

Nu er Adidas så på den igen, og har lanceret endnu en bemærkelsesværdig farvevariant, nemlig Blå/Rød, som vil blive rigtigt nem at spotte på fodboldbanen – og som kommer ganske godt i kølvandet på den populære Blå/Grønne Adizero Prime, som bl.a. Karim Benzema stadig spiller i.

Den Blå/Rød farvevariant af Adizero MiCoach kommer vi første gang til at se i midten af februar, hvor mange af spillets allerstørste profiler som Lionel Messi, Samir Nasri, Gareth Bale og Thomas Müller kommer til at bære den nye farve – og for Messi og Müllers vedkommende er det meget passende sammenfaldende med at Champions League igen er gået i gang.

Den nye, blå Adizero MiCoach har naturligvis som sine tidligere farvebrødre også fået MiCoach-hjernen, som er den banebrydende teknologi med MiCoach-chippen, der kan måle og analysere din bevægelser på fodboldbanen – som du efterfølgende kan uploade til din computer, iPad eller iPhone og analysere eller dele med venner online.

Støvlen kommer naturligvis i både en skindudgave med en overdel af Goleo-læder samt en mikrofiberudgave af SprintSkin II, og støvlerne er for alvor blevet et kæmpehit grundet den lækre pasform og den lave vægt – i sandhed en støvle til spilleren, der gerne vil have bolden og blive set.

Adidas F50 Adizero MiCoach Blå/Rød forventes at være klar til forudbestilling i slutningen af januar, men indtil da vil vi meget gerne høre hvad din reaktion på den nye farve er – så del meget gerne din mening med os i boksen herunder nyheden.