En legende vender tilbage – og hvilken måde at returnere på. Thierry Henry gjorde sin første entre på Emirates Stadium i går aftes, og afgjorde senere FA Cup-opgøret mod Leeds. Køb hans trøje lige her.

Glæden var stor, da Thierry Henry i slutningen af sidste uge blev præsenteret som ny lejesvend i Arsenal. De fleste fans var glade, men der var også nogle steder tvivl om, hvorvidt Henry kunne leve op til sit gamle niveau.

Den tvivl er formentlig væk – om end for en stund. For med sin afgørende scoring til 1-0 cementerede Henry, at han er tilbage i London for at gøre det han er bedst til; score mål.

Henry blev matchvinder, men han er formentlig lige så glad for den modtagelse, han fik da han gik på banen, samt ikke mindst da han scorede det afgørende mål 5 minutter før tid og Emirates eksplodere af jubelglæde.

Glæden var så stor, at selv Henry ikke kunne skjule sin ekstase, og den ellers så kølige angriber måtte også ud og give Wenger et knus efter at have modtaget et tordenbrøl af en hyldest ved scoringen.

Bemærk i øvrigt Henrys støvler, som egentlig blot ligner et par strømlinede Puma King Finale - men inskriptionen afslører, at Henry faktisk spiller i en superlet Puma King SL, som vi snart kan løfte sløret for her på Unisport.dk.

Salget af Henry-trøjer med nummer 12 på ryggen har allerede været overvældende, men mon ikke der sidder et par Arsenal-fans derude, som ovenpå gårsdagens Man of the Match-præstation skal have en Henry-trøje?

Du kan naturligvis bestille din helt egen Thierry Henry 12-trøje her på Unisport, som er lavet med både originalt Premier League-tryk og Premier League ærmemærker af det lækre Lextra-tryk.

Bestil din Arsenal hjemmebanetrøje 11/12 med Henry 12 på ryggen lige her

Du kan også få Arsenals udebanetrøje 11/12 med Henry 12 bagpå lige her

Begge trøjer fås naturligvis både med lange ærmer samt til både børn og voksne.

Hvad siger du til Kongens tilbagevenden i går – og gik du lige så meget amok som Henry selv, da han scorede? Lad os vide hvad du tænker i kommentarfunktionen herunder, på Facebook eller Twitter