En legende gjorde comeback i går, hvor Paul Scholes vendte tilbage til Manchester United i 3-2-sejren over ærkerivalerne fra Manchester City – og du kan naturligvis få din United-trøje med Scholes-tryk lige her.

Paul Scholes gjorde debut for Manchester Uniteds førstehold i 1994, hvor han som purungt talent trådte ind på det hold, som han skulle sætte et stort aftryk på over de næste mange, mange år.

I weekendens sejr over Manchester City vendte The Ginger Prince så tilbage til Uniteds hold, og du kan naturligvis købe United-trøjen med Scholes-tryk på ryggen lige her.

Det var dog ikke i nummer 18, som Scholes ellers blev synonym med i sin tid i United – det var derimod nummer 22, som John O'Shea efterlod sig, da han tog til Sunderland i sommers.

Det gør dog nok ikke Paul Scholes så meget, at han nu spiller med nummer 22, da det faktisk var det første nummer han havde i klubben, og han spillede helt indtil 1995/1996-sæsonen med nummer 22 på ryggen.

Sådan en legendes tilbagekomst skal ikke gå ubemærket hen, og du kan derfor naturligvis derfor allerede få din helt egen udgave af denne sæsons Manchester United-trøje med Scholes 22-tryk bag på – selvfølgelig med helt originalt Premier League-tryk.

Bestil din Manchester United hjemmebanetrøje 11/12 med Scholes 22 tryk lige her

Du kan også få Manchester Uniteds udebanetrøje 11/12 med legenden Scholes' 22-tryk på – bestil den lige her

Husk at du også kan få originale Premier League-ærmemærker på trøjen, så trøjen får det sidste pift af autencitet. Mærkerne er lavet i guld for at markere, at United blev mestre sidste sæson.

Hvad synes du om, at Scholes er tilbage i United, og skal du have en trøje med The Ginger Pele? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.