Tilpas dit fit | Mød PUMA 365 IGNITE NETFIT CT

22.08.2017

Skrevet af Claus

PUMA har lige lavet det nemmere at tilpasse dit eget fit. Vi præsenterer dig for den revolutionerende PUMA NETFIT teknologi der giver dig uendelige snøre muligheder. Udforsk PUMA 365 IGNITE NETFIT CT her.

Har du nogensinde haft problemer med pasformen på dine sko? Måske er din forfod for bred? Med PUMA NETFIT kan du tage snørebåndene og sætte dem i nogle andre huller for at at øge pladsen lidt. Eller du kan sætte snørebåndene lidt længere ned og binde dem lidt hårdere på indersiden, hvis du har brug for en smule ekstra support på overdelen. Oplev denne teknologi med PUMA's nye indendørssko: PUMA 365 IGNITE NETFIT CT.

Det nye ved denne PUMA 365 IGNITE NETFIT er faktisk NETFIT teknologien. Det er et net som forbedrer fittet på skoen med et fiskenets struktur som strækker sig over hele overdelen. Og tag så lige et ekstra kig på den her vilde Fiery Coral farvevariant!

Fortsættes nedenfor.

Overdelen er konstrueret et form tilpassende, som justerer sig efter din fod for et tæt og komfortabelt fit, som giver dig fantastisk støtte. NETFIT snøresystemet giver dig mulighed for at binde dine sko på præcis den måde du ønsker. De mange forskellige snørehuller sørger for en uendelig række af muligheder for at binde dine snørebånd. Du er derfor garanteret et unikt og personligt fit. Derudover har PUMA tilpasset skoen med en IGNITE skum sål for overlegen komfort og stødabsorbering.

Den seje ting ved den er, at den giver dig mulighed for at finjustere snørebåndene lidt, så du kan få den pasform du har brug for, uanset om du har en bred eller smal fod. Og hvem ved, måske begynder PUMA at bruge denne innovation på deres støvler?

Uanset hvad, så kan du købe dit par PUMA 365 IGNITE NETFIT CT lige her og opleve innovationen.