Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af december måneds konkurrence kåret – se hvem der er den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt til sine bedste tricks og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både anmeldelser af spil, støvler, træningsforslag og skills ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Lukas Madsen, som med sine kammerater har lavet et forsøg på en reklame for et par Adidas F50-støvler – og budskabet er klart: Spil i F50, og kom tilbage fra et truende nederlag.

Vi ønsker Lukas og hans venner et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af januar, og så kan det være du står med gavekortet i starten af februar – hvem ved? Du kan uploade din egen video lige her og være med om gavekortet på 500 kroner.

Lukas og vennernes video kan du se lige her. Ville du også kunne vende en kamp hvis du fik et par F50-støvler på? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder billedet.