Alt peger på, at Thierry Henry laver en David Beckham og tager et par måneder i Europa i vinterpausen i MLS. Således skulle Henry eftersigende være på vej tilbage til Arsenal, hvilket nok vil sætte godt og grundigt gang i trøjesalget.

Der har derfor også været megen spekulation om, hvad den franske legende skal spille i, såfremt han som ventet bliver bekræftet som Arsenal-lånespiller for et par måneders tid.

Som vi tidligere løftede sløret for på vores Facebook-side, er det sandsynligt at Thierry Henry er ny 12'er i Arsenal, hvilket nu virker endnu mere sandsynligt.

Ikke mindst er 12'eren det eneste nummer under 20 der er ledigt i London-klubben, 12 er også det nummer, som Henry har spillet med på det franske landshold.

Nu tyder noget så på, at Henry skal skrive endnu et kapitel i sin Arsenal-bog med nummer 12 på ryggen – den franske stjerne har nemlig skiftet sit træningsnummer fra nummer 31 til netop nummer 12. Henry har trænet med Arsenal for at holde sig i form, men har nu altså fået et nummer, der indikerer at han snart skal lave mere end blot træne.

Hvad tror du Henry ender med af nummer i Arsenal – og synes du det er i orden at han bliver hentet på et lejeophold? Del meget gerne din mening med os herunder.