Det er det samme hvert år – når julefreden har lagt sig, kan man i ro og mag sætte sig ned og slå mave til juleprogrammet i Premier League. Det gjorde vi også, og med stopfyldte maver gjorde vi os et par interessante støvlespots.

I gårsdagens kamp mellem Tottenham og Norwich var forsvarsspilleren Ritchie De Laet at finde i et par meget specielle Adidas Predator AdiPower, som vi ikke har set før. De ser ud til at være i Guld/Sort, og ligner noget, De Laet har fået lavet på bestilling – men vilde, det er de ikke desto mindre.

Godt nok stjal Gareth Bale showet med 2 flotte mål, men vores øjne faldt også på en anden Spurs-spiller, nemlig forsvarsgeneralen William Gallas. Han var, igen, trukket i sine Superfly I Blå/Sort/Sølv, som han længe har sværget til.

I Queens Park Rangers' kamp mod Swansea spillede kaptajn Joey Barton igen i et par semi-blackoutede Adidas Predator AdiPower Sort/Orange. Det er enormt interesant, da Barton længe trænede med Puma PowerCat 1.12 i whiteout og lod til at være meget glad for den. Nu er han dog tilbage hos Adidas, og mon ikke de tre striber er tilfredse med at slå deres naboer fra Herzogenaurach på den konto?

På Stamford Bridge, som faktisk ligger i bydelen Fulham, var der lokalopgør, da Chelsea stødte ind i netop Fulham. Det endte 1-1, og den pointsikrende helt for Fulham blev Clint Dempsey – der spillede i et par Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv. Det ligner dog, at Dempsey har en glasfibersål på sine Superfly-støvler – så måske han også tester en eventuel Vapor 8-sål?

Fernando Torres har ikke scoret voldsomt mange mål i Chelsea endnu, og heller ikke mod Fulham lykkedes det den spanske angriber. Torres var dog for anden gang i træk at finde i sine Nike T90 Laser IV Rød/Hvid/Sort. Det var også ventet, at Torres ville vende tilbage til Kanga-Lite støvlen, da han længe har foretrukket for lædervarianten af de tidligere T90-støvler.

Også Arsenal tabte et lille skridt i kampen om mesterskabet, da de spillede 1-1 med Wolves. I den kamp var der dog et interessant spot, da Djorou spillede i et par Puma PowerCat 1.12, som der dog var whiteoutet – hvilket er underligt, da støvlen for længst er offentliggjort. Måske Djorou bare er fan af whiteouts?

I samme kamp så det længe ud til at Gervinho skulle blive matchvinder for Arsenal, efter han havde bragt The Gunners foran i sine Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv.

I The Championship spillede Leicester City mod Ipswich, og her spillede Paul Gallagher i et par Adidas AdiPower Predator DB Guld/Rød – så støvlen, som egentlig er lavet til Goldenballs, er altså også populær hos andre spillere.

Det var ventet, at Liverpool ville snuppe alle 3 point mod bundproppen Blackburn, men The Reds snublede igen hjemme på Anfield, hvor man kun fik 1-1. Martin Skrtel ser da heller ikke helt tilfreds ud – men vi er ret tilfredse med hans støvler. Han optrådte nemlig i et par Nike T90 Laser IV Sort/Rød, som står rigtig godt til Liverpool-dragten.

Sidste spot er godt nok lavet før jul – men alligevel kunne vi ikke dy os, da Iniestas Nike CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange ser fremragende ud med Barcelona-dragten. Og nå ja, så vandt de nyslåede klubverdensmestre også lige 9-0 over L'Hospitalet…

Hvad synes du om Julens støvlespots? Del meget gerne din tanker i boksen herunder, på Facebook eller Twitter, hvor du jo lige kan fortælle os hvilken støvle du synes er den sejeste af de spottede.

FOTOS: ALL OVER