Nye blackout støvler fra Nike | Mød Academy Pack

14.08.2017

Skrevet af Claus

Unge spillere skal gøre sig fortjent til at bære farverige colourways. Hvis du er en akademi spiller eller bare elsker blackout støvler, så har Nike lige gjort din dag bedre. Firmaet har genintroduceret deres Academy Pack, som er opdateret med den nye Tiempo Legend 7 generation. God fornøjelse!

Efter lanceringen af den helt sort Tech Craft Pack i sidste uge, har Nike nu udgivet endnu en blackout kollektion. Denne gang sætter Nike deres Academy Pack på markedet. I modsætning til Tech Craft Pack, så indeholder Academy Pack ikke noget læder på støvlerne (bortset fra Tiempo Legend 7, selvfølgelig). Det betyder at støvlerne er identiske med 'Lock in, Let Loose' Pack rent teknologisk.

Fortsættes nedenfor.

Det her er chancen for alle jer fans af sorte støvler til at få jeres favorit Nike støvle i intet andet end sort på sort. Alle støvlerne i kollektionen bringer et totalt blackout look, inklusiv alle detaljer, selvom Swooshet har en let synlig yderlinje.

Specielt Tiempo'en ser fantastisk ud i sort, som en klassisk støvle i sig selv, men også Magista, Mercurial og Hypervenom bærer alle den blackoutede farvevariant med stil. Så uanset om du er en ung akademi spiller, der stadig

Køb dine sorte Nike støvler lige her, lige nu!