Nok er det ikke weekend, men der var alligevel fuld gang i topfodbolden rundt omkring i Europa – og vi kiggede naturligvis med, både på selve kampen, men selvfølgelig lige så meget på spillernes støvler.

Først og fremmest blev der i Premier League spillet runde 17, og her blev der faktisk også scoret PL-mål nummer 20.000. Det stod Aston Villa-spilleren Marc Albrighton for, og han skrev sig dermed ind i den engelske ligas historiebøger. Albrighton spiller i den nye CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange, som står lækkert til Villa-dragten.

Der blev dog scoret på livet løs i går, og der kom også mål efter nr. 20.000. Det sørgede tilbagevendte Dimitar Berbatov for med en fræk hælscoring. Dette skete i bulgarerens Adidas Predator AdiPower Sort/Orange, hvor han faktisk er gået væk fra kun at spille i den Sort/Røde variant, som han ellers hovedsageligt har gjort med tidligere Predator-støvler.

I Manchester Citys 3-0-sejr over Thomas Sørensens Stoke City scorede Sergio Agüero to gange, hvilket skete i argentinerens Puma v1.11 mikrofiber Grøn/Sort med mixed sole knopper. Et interessant spot, da Agüero i starten af sin Puma-karriere spillede i skind-versionen.

Royston Drenthe fra Everton var også at finde i de nye CTR360 Maestri II Blå/Hvid/Orange, hvilket også står rigtig godt til Everton-dragten. Lidt synd at Drenthe har tapet sin hæl op, for vi tror det havde set endnu bedre ud med en helt blå sok der mundede ud i en helt blå støvle.

I Aston Villas kamp mod Arsenal spillede den lynhurtige Gabriel Agbonlahor i den nye Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv, som faktisk heller ikke ser helt ringe ud til Villa-dragten.

I samme kamp var den ekstremt formstærke Robin van Persie igen på måltavlen, hvilket skete i den nye Adidas AdiPower Predator Sort/Orange med SG-knopper. Bemærk dog, at RVP har en speciallavet sål, som ikke er den vi ser på de normale støvler.

I kampen mod Sunderland spillede QPR’s Armand Traore i en blackoutet støvle, som vi lige skulle kigge på en ekstra gang inden vi kunne fastslå hvad det egentlig var. Det er dog en Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid, som Traore har blackoutet og spiller med.

Vi gjorde endnu et interessant blackout-spot i Premier League, da Stoke spillede mod Manchester City. Her havde Wilson Palacios nemlig et par helt blackoutede støvler på, som bærer kraftige lighedstegn til den Umbro Speciali III Pro, som Pepe tidligere har løftet sløret for.

Godt nok er Cristiano Ronaldos støvle designet til portugiseren, men det forhindrer ikke folk der ikke har støvlesponsorater i at gå ud og spille i støvlerne. Det har Jermain Pennant fra Stoke City gjort, og havde således iført sig Mercurial Vapor Superfly III CR7 med det ikoniske, assymmetriske design.

I gårsdagens kamp blev Yossi Benayoun helten for Arsenal, da han blev matchvinder og sikrede klubben tre vigtige point i topstriden. Benayoun holder sig dog stadig til Superfly III Sølv/Rød.

Igår var der også aktion i Italien, og her var Inters brasilianske back Maicon trukket i de nye Nike T90 Laser IV Rød/Hvid/Sort, som er den første gang vi har set en pro-spiller i denne farvevariant. Bemærk i øvrigt Zanetti og Nagatomo, som fejrer en scoring med et fint buk.

AS Roma var også i kamp, og mod Bologna var romernes darling, Francesco Totti, at finde i et par sløjt blackoutede Nike Tiempo Legend III, som han altså holder fast i frem for at skifte til Legend IV.

Vi har lidt fulgt Roma-angriberen Daniel Pablo Osvaldo, da han har for vane at blackoute sine Adidas F50 Adizero MiCoach Rød/Gul ret skidt – men i Bologna-kampen var de faktisk ganske pænt udført, og ser i vores øjne enormt fede ud.

Lagde du mærke til noget, som vi ikke fik med at fede støvlespots? Så skriv meget gerne en kommentar til os herunder nyheden.