Helt ny Tech Craft Pack fra Nike

07.08.2017

Skrevet af Claus

Det er Tech Craft tid. Nike giver os deres nyeste teknologier og kombinerer dem med nogle lækre læderdetaljer. Læn dig tilbage og gør dig klar til nogle blackout skønheder.

Endnu engang præsenterer Nike en Tech Craft Pack, og denne gang er vi ikke kun heldige med at få et fedt læder touch, men vi får også helt sorte støvler. Og hvem elsker ikke en klassisk low key sort støvle? Jeg kan allerede fortælle jer, at jeg har en klar favorit denne gang.

Fortsættes nedenfor.

Som altid med sorte støvler, er det svært at finde noget man ikke kan lide, og denne pack er ingen undtagelse. Lad os begynde med de nye Nike Magista støvler, som har en helt sort læder overdel, inklusiv en blackout sål. Alle detaljer er designet til at holde en lav profil. Nike Hypervenom Phantom 3 Tech Craft støvlerne er også fuldstændig sorte med en læder overdel, men med let reflekterende Swooshes. Der er ikke noget at klage over ved hverken Magista eller Hypervenom. Super enkle og vildt flotte.

Men se lige på de Mercurials. What the... Seriøst, den kænguru læder overdel med horisontale riller og de tonede detaljer... Jeg mener, den støvle er ren ild! De horisontale riller får den til at se så vild ud. Støvlen kombinerer fortid med nutid til perfektion, selv hælkappen er lavet af læder. Come on, de er forbløffende skarpe. Godt gået Nike, godt gået.

Har du også en favorit fra denne pack? Køb dine sorte Nike støvler lige her.