Nike er godt i gang med den helt store runde af at løfte sløret for nye farver af deres populære fodboldstøvler – og nu er turen kommet til den nye T90 Laser IV Sort/Rød.

Wayne Rooney, Wesley Sneijder og Fernando Torres kan godt forberede sig så småt på at skulle have nye støvler – Nike har nemlig introduceret en farve af den populære T90 Laser IV, som er Sort og Rød.

Den nye støvle kommer til at få debut i weekenden, hvor vi altså får en tiltrængt farveopdatering af T90 Laser IV, som hidtil kun har været på markedet i Hvid/Orange og Sort/Gul – og sidstnævnte har man kun set sporadisk.

Det kommer nok heller ikke til at irritere Wayne Rooney, når han skal mixe den nye sorte støvle med sin Manchester United-dragt, og Nike har nok både haft englænderen og Alexandre Pato fra AC Milan i tankerne, da de valgte de nye farver.

T90 Laser IV blev introduceret som en decideret angriberstøvle, men der er stadig folk fra alle banens positioner der spiller i støvlen – og det forstår man godt, da Laseren uden tvivl er en klassestøvle.

Støvlen er bygget til at forbedre bevægelse, greb i banen samt boldføling, og den skulle tage dem op på et overnaturligt niveau og dermed blive angriberens perfekte våben.

Især det nye Adaptive Shield har ført mange mål med sig, og i Spanien har især Gonzalo Higuain taget godt mod superstøvlen, som han har scoret et væld af flotte mål i.

Nike T90 Laser IV Sort/Rød bliver rullet ud fra d. 17. december, hvor du altså kan se den i aktion på alle de store stjerner, og vi forventer at den lander i starten af januar. Støvlen kan meget snart forudbestilles på Unisport.dk, så hold skarpt øje med siden hvis du vil være en af de første i de nye farver.

Er den nye støvle noget for dig, og hvad siger du egentlig til de nye, mere afdæmpede farver? Giv dit besyv med enten i kommentarfeltet, på vores Facebook-side eller Twitter.