Vi har set Nike gøre det før med lyserøde, grønne og sågar guldfarvede fodboldstøvler. For nylig har de også fanget masser af opmærksomhed med både den seneste CR7 Superfly III og den frække lime/grønne farvevariant. Nu gør de det så igen – men nu er der tale om en Mercurial i lilla. Byd velkommen til de nye farver.

Nikes Mercurial-silo er kendt for at lave unikke og til tider let vovede farvevarianter – og med den nye Lilla/Sølv farvevariant er der igen fyret helt op for en farve, som man normalt ikke associerer med fodboldstøvler.

De store stjerner har allerede modtaget deres støvler, og den nye Mercurial er sat til at få debut på banen d. 17. december – hvor alle Mercurial-spillere altså kommer til at brilliere i lilla.

Over den seneste årrække har Mercurial sat nye standarder for, hvad man kan proppe på af farver på sine fodboldstøvler, og når Mercurial går lilla bliver de standarder nok flyttet igen.

Selve støvlen er som man kender en Mercurial Vapor VII – lavet med en overdel af det lækre Teijin mikrofiber får man en glimrende boldføling samt lav vægt. Endvidere smyger det bløde materiale sig også om foden, således at komforten højnes i forhold til tidligere modeller.

Samtidig er støvlen udstyret med en sål af glasfiber, som både er let og stærkt, og som er et glimrende alternativ til den carbonfiber, man benytter på topmodellen Superfly III.

Glasfibersålen sikrer god stabilitet samtidig med en større kraftreturnering når man bøjer og retter foden ud igen, hvilket giver en eksplosiv acceleration.

Vapor VII er også udstyret med Nikes anerkendte blade-knopper, som sikrer et godt greb i banen, og som gør, at støvlen kan leve op til sin titel som speed-støvle. Knopperne er formet, således at de kan gribe i banen i flere retninger, samtidig med at de skærer ned i jorden så både acceleration, men også deceleration foregår så hurtigt som muligt.

For at understrege hvor meget Vapor VII rent faktisk er optimeret til fart, har Nike ladet sig inspirere af sprintersko, hvor man har sat bittesmå gribetænder på det forreste af sålen. Dette giver endnu mere greb, og dermed endnu bedre acceleration – hvilket betyder meget på de vitale første par meter.

*Du vil kunne se støvlen i aktion første gang fra d. 17. december, og den forventes at ankomme først i det nye år. Du kan naturligvis forudbestille Nike Mercurial Vapor VII Lilla/Sølv hos Unisport.dk som en af de første steder – så stay tuned!

Der er ingen tvivl om, at den nye støvle vil trække et par overskrifter, men hvad synes du om den nye Lilla/Sølv farvevariant? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.