Endnu en flot trøje til FC Bayern München

21.07.2017

Skrevet af Claus

Hvor skal man begynde? FC Bayern München og adidas har måske allerede givet os to af de bedste trøjer denne sæson, og nu forkæler de os endnu en gang. Bayern 3. trøjen er så clean og den er endda baseret på et fan design. Vi føler os velsignede!

De seneste år har Bayern været en dominerende faktor i både tysk og europæisk fodbold. Med tilføjelsen af James Rodriguez er de tyske giganter opsatte på at vinde Bundesligaen endnu engang og gå efter Champions League trofæet. Til denne sæsons målsætning har adidas forsynet Bayern med nogle smukke trøjer og 3. trøjen er ingen undtagelse.

Fortsættes nedenfor.

Bayern Munich 2017/18 3. trøjen er overvejende lavet i en off-hvid farve med et sæt af fadende røde nålestriber på fronten. Røde adidas striber og ærmekanter, såvel som mørkegrå sponsor logoer på fronten af trøjen afrunder designet på trøjen. En af de bedste detaljer er striberne på fronten der består af små zig-zag punkter, som det også ses i klubbens logo. Alt i alt er denne trøje et mesterværk, og det er måske en underdrivelse at sige at alle Bayern fans må føle sig meget tilfredse med denne sæsons tre trøjer!

Er du også vild med den nye Bayern München 3. trøje? Og vil du gerne støtte klubben? Så køb din Bayern trøje lige her.