Limited Collection støvler fra adidas | Vi præsenterer ACE 17.1 Magnetic Control og X 17.1 Pure Stealth

19.07.2017

Skrevet af Claus

Som en opfølgning til den blackoutede Magnetic Storm pack har adidas noget nyt i vente til os og det er nogle sølvfarvede og brune skønheder! Vi præsenterer dig for: Limited Collection adidas ACE 17.1 Magnetic Control og X 17.1 PureStealth.

I disse dage elsker adidas at forkæle os. Først den fantastiske Magnetic Storm. Jeg mener, blackout støvler, hvad er der ikke at kunne lide? Og nu får vi to nye støvler med et nyt og unikt design. Jeg kan afsløre vi er helt oppe og køre over disse...

Fortsættes nedenfor.

Lad os begynde med adidas X 17.1 Pure Stealth som bringer et old-school look til den moderne fodboldstøvle model med den brune farvevariant. Støvlerne er helt brune med tonede logoer og en guld chrome sål, og de er virkelig, virkelig limiterede. Vi er ikke vant til brune støvler her hos Unisport, så denne støvle kommer som en overraskelse. En meget unik farvevariant du ikke vil se andre steder.

Den meget specielle brune farvevariant er faktisk det eneste overraskende ved disse X's, da de ellers er lige som den almindelige farvevariant af X 17.1, hvad angår teknologien. adidas X 17.1 Pure Stealth er stadig fodboldstøvlen til spilleren der vil skabe kaos og ødelægge forsvar, men inden vi bevæger os videre, så lad os lige bruge et minut på at se på den smukke gyldne sål!

Jeg føler mig underligt tilknyttet til den her støvle.. Den super limiterede og forrygende flotte adidas Ace 17.1 Magnetic Control kommer helt sikkert til at skabe overskrifter. Det her er en Unisport favorit. Ligesom den nye X, så har ACE Magnetic Control et meget unikt design. Støvlerne er overvejende dækket af en lilla sølvfarve og indeholder en metallisk-chrome sål og tonede logoer. Overdelen har et diskret metallisk finish og et fint grafisk design mønster. Alle detaljer er hold underspillede og tonede inklusiv de 3 striber, som er mørkegrå med en lys grå yderlinje.

adidas ACE 17.1 Magnetic Control er fodboldstøvlen til den kreative spiller, som elsker at strø om sig med afleveringer på banen og er båret af blandt andet Paul Pogba og Mesut Özil. Det er en støvle til spilleren der kan lide at lave tricks med en smule flair og som godt kan lide at gøre sig bemærket på banen. Ligesom X, så indeholder ACE Magnetic Control ikke noget nyt på teknologi siden, men på den anden side er farvevariant sindsyg - og den sål!

Hvis du er lige så tosset med de nye limiterede adidas X 17.1 Pure Stealth og ACE 17.1 Magnetic Control som os, så kan du forudbestille dit par lige her.