PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic lanceret | Nye støvler til Olivier Giroud

07.07.2017

Skrevet af Claus

PUMA sparker preseason igang med en splinter ny evoPOWER farvevariant, mens de professionelle forbereder sig på 2017/18. Diskret, men med et strejf af rød!

Siden introduktionen af evoPOWER Vigor 1 sidste år har PUMA markeret sig med nogle vilde farvevarianter som "Green Gecko" lancerings støvlen og den genkendelige "Ultra Yellow" model som de afsluttede den forgangne sæson med. Som fokus retter sig mod næste sæson, så tager PUMA tingene et par trin ned med en sort evoPOWER, men de kunne alligevel ikke lade være med at tilføje et strejf af rød grafik på den sorte baggrund.

Fortsættes nedenfor.

PUMA evoPOWER Vigor 1 er lavet til spillere der når deres ved blot at have det bedst mulige spark. Præcision, styrke og et stærkt fit er hvad evoPOWER er skabt til at give og ingen støvle gør det bare halvt så godt. Præcision kommer takket være AccuFoam prikkerne, som som udjævner overfalden på din fod og giver dig en ren overflade til at ramme bolden med. Kraften er leveret af Gradual Stability sålens design, som tillader din fod at bøje sig naturligt og derfor giver dig mulighed for at få mest mulig kraft på dit spark. Til sidst er det alt betydende fit forbedret af slip-om designet, som holder din fod fantastisk på plads i støvlen.

Du kan købe dit par PUMA evoPOWER Vigor 1 Graphic allerede i dag. Find dem her!