'We Are the Pride' | Introducerer de nye 2017/18 Chelsea FC trøjer

01.07.2017

Skrevet af Mathias

Tidligere i dag præsenterede Nike firmaets første og helt forrygende nye Tottenham trøjer. Men Nike er ikke færdige med at overtage London og Premier League... Lad os introducere de nye Chelsea trøjer for 2017/18 lavet af Nike for første gang nogensinde, og the Swoosh har noget smukt i vente til alle Chelsea fans!

Siden 2006 har adidas produceret Chelsea trøjer, men efter 11 år er det tid til forandring på Stamford Bridge. Nike går ind for at sætte gang i gaden og den amerikanske gigant har lavet nogle ret sprøde trøjer til the Blues til den kommende sæson, som Eden Hazard og co. skal forsøge at forsvare deres Premier League titel i, såvel som opnå europæisk success. Denne aftale med Chelsea er virkelig et stort skridt i Nike's kamp om BPL. De er nu gået fra kun at sponsorere Manchester City af topklubberne i England til nu at have tilføjet Tottenham og Chelsea, hvilket betyder at Nike nu er det dominerende brand i England og specielt i London.

Fortsættes nedenfor.

Lige som Tottenham 17/18 trøjerne er Chelsea's hjemmebanetrøje baseret på 2017 udgaven af Vapor Aeroswift skabelonen. Et meget rent design, betyder at Chelsea 17/18 hjemmebanetrøjen kun indeholder ganske små hvide tilføjelser og næsten er helt blå. Nike bruger en mørkere blå nuance end adidas brugte de seneste år. Den nye Nike Chelsea trøje har strikkede detaljer på både fronten, ærmerne og ryggen, mens en hvid stribe løber ned langs begge sider af trøjen, såvel som under ærmerne. Endnu tyndere mørke blå striber løber rundt om nakken på trøjen og 'Chelsea FC' står skrevet på ryggen for at fuldende looket.

Chelsea udebanetrøjen følger samme design som hjemmebanetrøjen, da den også er baseret på Vapor skabelonen. Trøjen er hvid/lys sølvfarvet med blå detaljer, som en tynd blå stribe ned langs hver side af trøjen og to mere der dækker nakken. En flot begyndelse på et, forhåbentligt, langt partnerskab mellem Nike og Chelsea FC!

Du kan få fingrene i de første Nike Chelsea trøjer nogensinde, lige her, lige nu!