Weekendens støvlespots: Store kampe betyder store støvlespots

05.10.2015

Skrevet af Mathias

Da man kiggede på weekendens kampprogram og så hvad der var forude, så vidste man bare det ville blive et par dage med vild fodbold. Det kunne ikke gå galt og det gjorde det i den grad heller ikke. Gode kampe giver ofte gode støvlespots, så her er de støvler som stjal showet og løftede nogle øjenbryn her på kontoret…

Bastian Schweinsteiger (Manchester United) - adidas X15 (F50 læder custom)

I midtugen varmede United holdet op til Champions League og der legede Schweinsteiger rundt i den nye X15 farvevariant. De blev dog ikke taget i brug i weekenden, hvor han gik tilbage til sine trofaste gamle støvler. Det hjalp overhoved ikke, fordi Manchester United blev blæst fra banen af Arsenal. Begge af hans støvler var custom versioner af den gamle F50, som bare er designet til at ligne X15

Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) - Nike Magista Opus Electro Flare

Hvad ville de dog gøre uden dig Christian? Tottenham kunne ikke helt leve op til deres præstation mod Manchester City, da de var i problemer mod Swansea. Det er jo heldigvis også ligemeget når Eriksen bare smækker 2 frispark direkte ind. Electro Flare opdateringen ser ud til at passe ham meget godt og han var da også tæt på at fuldende et hattrick med et par tætte forsøg.

Gareth Bale & Benzema (Real Madrid) - adidas X15

I sidste ende var der ingen vinder at finde i Madrid derbyet. Der var dog massere af nye støvler at se og to af dem kom fra Benzema og Bale. De fyrede begge op for den nye X15 model og Benzema scorede endda også. Det kan man dog ikke rigtig give støvlerne kredit for, fordi det var trods alt et hovedstød.

Thomas Müller (Bayern München) - adidas X15 Læder

Hvis vi fortsætter vores tur rundt omkring de store kampe, så var der endnu et kæmpe opgør på programmet i Tyskland. Her var det dog ikke særlig tæt, faktisk var det en magtdemonstration, hvor Thomas Müller og hans X15 læderstøvler sørgede for 2 kasser. Endnu en spiller som ikke var fristet af Primeknit støvlerne endnu, men mon ikke det kommer.

Sergio Agüero (Manchester City) - PUMA evoSPEED SL Tricks

Seriøst, skete det igen? Endnu en 5 måls kamp og denne gang fra Agüero. Han gjorde bestemt sin del for at Team evoSPEED fik overtaget i deres kamp mod Team evoPOWER og sørgede samtidig for at Manchester City igen lå øverst i ligaen.

Jesus Navas (Manchester City) - New Balance Visaro (Furon design custom)

Samme kamp, hvor selvom spilleren ikke er lige så spændende som Agüero, så var hans støvler det bestemt. Jesus Navas spillede i den nyeste Furon farvevariant, men det var faktisk en Visaro støvle i forklædning. Tim Cahill har lavet samme nummer før, men sådan noget undslipper ikke vores blik her hos Unisport HQ.

New støvler i massevis og nogle unikke custom støvler til Schweinsteiger og Jesus Navas. Nogle lækre spots til at sætte liv i din Mandag eftermiddag. Så du noget andet interessant i sidste uge? Hvis du gjorde så sig endelig til.