Fang sommerbrisen med #unisportlife

23.06.2017

Skrevet af Frederik

Vi kickstarter fodboldsommeren med lidt frisk fashion. Vores nyeste Unisportlife Collection bliver din sommeruniform. Tjek den ud nedenfor.

Siden den 24. juni 2016 har vi hos Unisport præsenteret vores helt egen tøjkollektion. Vi har været en del af gamet i 21 år, og i alle disse år har vi åndet fodbold.

Det hele startede tilbage i en hjørnebutik i København, og siden da har det udviklet sig til at blive et fodboldunivers. En fodbold kan bruges på en fodboldbane, stadion, gade - generelt kan en fodbold bruges overalt - og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde vores Unisportlife Collection.

Fortsættes nedenfor.

Denne sommer præsenterer vi Unisportlife Summer Breeze Collection, der er inspireret af solen, varmen og sommervibes! Hvert produkt er lavet med bløde blandingsmaterialer, som giver dig en uovertruffen komfort.

Kontrastfarven på det fede #unisportlife logo på produkterne bryder med tøjets klassiske design og rene linjer, hvilket giver et moderne og sporty look. En sand vinder til stranddagene, eller hvis man bare vil chille i det gode vejr. Og du kan få fingrene i den fede fashionkollektion allerede nu.

Tjek tøjet ud lige her, og køb dit par #borabora shorts, en #elcastillo sweatshirt, eller hvad du har lyst til af alle de fede produkter fra vores Unisportlife Collection.