En stealth-lancering | Nike præsenterer 'Pitch Dark' pack

21.06.2017

Skrevet af Mathias

Vi har nogle gode nyheder til alle fans af Nike og sorte fodboldstøvler. Nike lancerer 'Pitch Dark' pack - en virkelig stealth-lancering af Mercurial, Magista og Hypervenom. Men hvor er Tiempo'en?

Det er sommer, transfervinduet åbner snart, og Nike har lige afsløret en sensationel sort kollektion til pre-season.

Det er svært ikke at blive en lille smule begejstret over det, fordi ærlig talt, hvem er ikke fan af sorte støvler? Det er vi uden tvivl på Unisport HQ, og Nike dræber den virkelig med denne kollektion.

Fortsættes herunder.

Fælles for trioen er den hvide sål og den sorte overdel, men hver model har sin egen farvedetalje. Mercurial's støvleknopper er 'University Red', Magista's er 'Stadium Green og Hypervenoms har den blå 'Game Royal' farve.

Udover den traditionelle sorte farveopdatering, hvilket i sig selv er nok til at få os hyped, så præsenterer Nike ikke nogle nye teknologier med denne kollektion. Det betyder, at du stadig får et helt nyt NikeSkin design for et forbedret touch - men også til øget support rundt om anklen og midtfoden, hvis du vælger Magista eller Hypervenom, og Mercurial tilbyder også stadig en lav vægt og et godt touch - samt overraskende god komfort. Derudover får du selvfølgelig også alle de andre spændende Nike-teknologier fra de tidligere Magista, Hypervenom og Mercurial.

Men der mangler noget. Nårh ja, det er rigtig, det er Tiempoen. Og vi tror, vi ved, hvad det betyder... Et nyt Tiempo Legend-designupdate er måske på vej, og vi holder selvfølgelig øje med det i de kommende dage. Så hold øjnene åbne, Nike er måske i gang med noget stort her!

Hvis du er lige så hyped som os omkring Nike 'Pitch Dark' pack, så kan du få dine støvler lige her. Allerede nu!