Unisport søger engelsktalende medarbejder til vores internationale kundecenter

30.12.2015

Skrevet af Jonathan

Vi søger lige nu en engelsktalende medarbejder til vores internationale webshop Unisportstore.com. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, elsker fodbold og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

Siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi med succes lanceret lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med vores internationale site, som er det du vil blive en del af.

Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag. Du kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Vi forestiller os at du måske har afsluttet gymnasiet eller lignende og gerne vil ud og have noget arbejdsmæssig erfaring. Du elsker fodbold, følger med i fodboldens verden og har naturligvis en international favoritklub.

Du kommer til at sidde i den internationale del af vores kundecenter og derfor er det et kriterie at du taler pletfrit engelsk både skriftligt og mundtligt, da du dagligt vil have kontakt med vores engelsktalende kunder. Du skal derfor også være opmærksom på at der vil være en skriftlig test i engelsk til en eventuel samtale.

Stillingen

Det er en fuldtidsstilling på 37.5 timer, hvor din arbejdstid er fra 9-17.

Du får en bred vifte af arbejdsopgaver. Dine vigtigste af slagsen bliver at servicere vore kunder pr. mail, online chat support, og tlf; samt oversætte produkter og nyheder til engelsk, samtidig med at du skal vedligeholde vore sociale medier i samarbejde med teamlederen.

Vi forventer at du

  • - Er fodboldinteresseret.
  • - Er fejlfri i skriftlig og mundtlig engelsk og kan formulere dig perfekt.
  • - Har et solidt kendskab til fodboldudstyr.
  • - Har et højt serviceniveau.
  • - Er mødestabil.
  • - Er seriøs, ansvarsog målbevidst.
  • - Har stærk erfaring i brugen af PC.
  • - Du bedes medbringe din straffeattest til samtalen.

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv snarest til job@unisport.dk og mærk mailen Ansøgning– Medarbejder Unisportstore.com.

Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at servicere vore mange internationale besøgende. Din ansøgning skal emme af, hvorfor du skal inviteres til jobsamtale hos os. Så hvad venter du på? Send din ansøgning med det samme.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og kundeservicechef Jimi Steen Petersen, eller teamleder Michael Torp Tjørnelund vil kontakte dig.

Arbejdssted:

Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse:

Snarest muligt. Ansøgningerne besvares løbende og samtaler ligeledes snarest muligt.