Unisport Støvlespot | CR7, Sanchez og Confed Cup-stjernerne

20.06.2017

Skrevet af Frederik

I denne uges Unisport Støvlespot spiller stjernerne fra Confederations Cup 2017 en hovedrolle. Tjek vores spots ud med støvler fra Nike og adidas på stjerner som Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala.

Ronaldo de Lima (Real Madrid) – Nike Mercurial Vapor XI

Gode gamle Ronaldo er en af vores favoritter her på Unisport HQ, og at se ham på banen i Corazon Classic Match mod Roma med legender som Luis Figo og Roberto Carlos bragte et kæmpe smil på mine læber. I kampen bar Ronaldo en Pitch Dark-colourway af Nike Mercurial Vapor XI, og El Fenomeno har stadig magi i sine støvler!

Cristiano Ronaldo (Portugal) – Nike CR7 Mercurial Campeões

Fra den ene Ronaldo til den anden. For at fejre Portugals EM-titel sidste år spiller Cristiano Ronaldo Confed Cup i et par meget specielle støvler, der er designet kun til ham: CR7 Mercurial Campeões. Støvlerne prydes af Portugals farver, flag og emblem og en forbløffende guldsål. Men på trods af de fede støvler fik Ronaldo og co. kun uafgjort i første kamp mod Mexico, hvor portugiserne smed en 2-1-føring over styr i kampens overtid.

Paulo Dybala (Argentina) – adidas X 17+ PureSpeed Blackout

Siden Dybala hoppede i et par blackout Superfly V for nogle måneder siden, begyndte rygterne at florere. Og da Dybala så i Argentinas 6-0-sejr over Singapore spillede i et par X 17 blackouts, bekræftede han måske, at der er hold i rygterne. Dybala vil uden tvivl være en fed tilføjelse til adidas-truppen, så vi følger spændt udviklingen i hans eventuelle skifte fra Nike til adidas.

Alexis Sanchez, Arturo Vidal og Gary Medel (Chile) – Nike Magista Obra iD og Nike Mercurial Superfly iD

I Chiles 2-0-sejr over Cameroun i Confederations Cup bar Vidal og Medel begge Nike iD-versioner af Magista Obra, mens Alexis Sanchez var hoppet i et par Nike iD Mercurials. Begge iD-udgaver er inspireret af Chiles nationalfarver og kommer til at passe perfekt med Chiles trøjer under turneringen.

Dmitry Poloz (Rusland) – adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup

Lad os blive ved Confed Cup. I åbningskampen var der ild russiske Dmitry Poloz' fødder. Poloz bar nemlig de spritnye adidas X 16+ PureSpeed ConfedCup, der er lavet til den store turnering i Rusland. Designet på støvlen er inspireret af den officielle Confed Cup-bold, Krasava.

Javier ‘Chicharito’ Hernandez (Mexico) – adidas Nemeziz 17.1

Chicharito vælger Nemeziz! Javier Hernandez har en ting for hvide fodboldstøvler og går direkte efter dem, når han kan, og selvom Nemeziz Dust Storm ikke er helt hvid, så er det stadig nok til ham. Han nettede et af Mexicos mål, og han ser frem til at score flere i sine Nemeziz 17.1.

Tyronne del Pino (Tenerife) – Nike Mercurial Superfly iD

I den spanske Segunda Division sikrede Tenerife sig denne weekend en plads i oprykningsplayoff-finalen. Tyronne spillede semifinalen mod Cadiz i sine vilde rød/gul/sort-colurway af Nike Mercurial Superfly iD, og han og resten af Tenerife-truppen skal nu kæmpe mod Getafe om sidste plads i La Liga i næste sæson.

Timo Werner (Tyskland) – adidas Messi

En stor del af denne uges støvlespot har omhandlet Confederations Cup, og det gør det sidste spot faktisk også. Men dette spot er ikke et nyt spot. Werner er en af ‘Backed By Messi’-spillerne, og mod Australien spillede han i sine adidas Messi, hvilket i sig selv ikke er underligt. Det mærkelige er dog, at Messi er skiftet til Nemeziz, og derfor undrer det os, at den tyske angriber ikke er hoppet i de nye sportstape-inspirerede støvler fra adidas ligesom Messi selv?

Husk, at du altid kan sende os en DM på Instagram, hvis du spotter nogle fede støvler!