Argentinske Sergio ”Kun” Agüero har lavet sin andet store skift denne sommer. Først var det klubskifte til nyrige Manchester City, og nu skifter Agüero officielt støvler. Han er nemlig ny mand hos Puma. Aguero blev i går offentliggjort som det nye ansigt for Puma v1.11, og satte punktum for en lang periode med spekulationer om, hvad han egentlig gerne ville spille i af støvler. Kun Agüero har er nemlig blevet set både i Nike-, Adidas- og Puma-støvler over den seneste tid, men lader dog til at ville holde fast i Puma-støvlen, som han har scoret mål efter behag med i sin City-start. Argentineren kommer til at spille i skind-udgaven af Puma v1.11 i den grønne farve, som han ikke har lagt skjul på sin præference for over de sidste par måneder. Selv om han kun har været Puma-spiller i kort tid, lader han allerede til at være svært begejstret for det tyske mærke. Således fortalte han sine fans på sin Twitter-profil: ”I dag har jeg spillet i mine nye Puma-støvler for første gang. De er fantastiske fordi de er så lette, og jeg var endnu hurtigere.” Efter at have skrevet under på kontrakten, sagde Sergio at ”jeg er virkelig glad for at have skrevet under med Puma. Det står klart for mig, at Puma er et fantastisk mærke; de har gjort et rigtig godt indtryk på mig med deres produktdesigns, marketingsplaner og intentioner for fremtiden.” ”Jeg har haft Puma-støvler på den seneste tid, og de gav mig lige det sidste til at spille med selvtillid og dermed op til mit allerbedste. Det er et fantastisk tidspunkt i mit liv lige nu, og mit nye partnerskab med Puma er endnu et skridt mod at opnå mine drømme.” Agüero vil være at finde i Puma-støvler over en lang periode, og man kan se hans første, officielle optræden i dem i onsdag aftens Champions League-kamp mellem Manchester City og Napoli – Agüero har i øvrigt et tæt bånd til Napoli, så der kommer uden tvivl en masse indtryk for den dygtige angriber. Hvad synes du om Agüeros støvleskifte, og tror du han kommer til at bombe løs i sine Puma v1.11 Skind Grøn/Sort? Del meget gerne dine tanker med os i boksen.