Nike Free Hypervenom: En fusioneret løbesko

12.05.2015

Skrevet af Jonathan

Hvis der er en ting, som har skabt Nike et imperium så er det uden diskussion deres sneakers. Særligt siden Nike skabte deres første Air Max har de ikke set sig tilbage. Det har resulteret i adskillige ikoniske sneakers. Heriblandt finder vi de nye Free Hypervenom, som vi tager et kig på her.

Nike Free kom ud i 2010 efter at man havde udforsket løberes løbestil. Det var særligt en besættelse om at løbe barfodet, der drev Nikes designere for at udvikle den perfekte løbesko. I 2013 kom Nike ud med en helt ny fodboldstøvle, Hypervenom kaldte de den, til den adrætte og dødbringende angriber. I 2014 leverede Nike så sammensmeltningen af disse to succeser og døbte den: Free Hypervenom.

Er du faldet for Nike Free Hypervenom? Så kan du finde dem lige her - fra 989,-

Free Hypervenom kom første gang med en Chukka inspireret ankel, som giver en støvlelignende silhuet. I år fulgte de så op med en lav variant, med det mere traditionelle Nike Free look. Free Hypervenom kollektionen følger tilmed også designet fra Hypervenom Phantom, så du for eksempel kan rocke Intense Heat Pack eller Academy Black Pack udenfor banen også. Kan vi bede om mere?

Free Hypervenom er Nikes seneste fusion mellem fodbold og livsstil. Et koncept der for alvor tog fart med Nike FC sidse år. Den seneste Free Hypervenom Mid bærer da også det dyreinspirerede design fra den seneste Nike FC kollektion.

ALT_TAG