Gør dig klar til de nye ACE Transition Pro

01.06.2017

Skrevet af Katrine

adidas er blevet et særdeles populært medlem af målmandsverdenen - og det er ikke uden grund. Endnu engang har adidas formået at skabe en handske, der hæver overliggeren og tvinger alle andre brands til konstant at være på mærkerne og præstere deres ypperste for at følge med.

Man kan sige, at ethvert godt træningsmiljø har brug for den der ene spiller, som konstant skubber grænserne for det mulige. Den spiller, der sørger for, at alle andre spillere stræber efter at præstere endnu bedre - hver eneste dag.
Når det kommer til målmandshandsker, er der ingen tvivl om, at adidas er dén spiller på holdet - i hvert fald lige for tiden.

Som de fleste handskeentusiaster har bemærket, leverer adidas målmandshandsker til nogle af verdens bedste målmænd. Manuel Neuer, David De Gea, Marc Ter Stegen, Iker Casillas og Keylor Navas - blot for at nævne et par. Og det giver perfekt mening, at mange store målmænd vælger adidas som deres go-to-guy, når det kommer til målmandshandsker, for endnu en gang er adidas firstmovers, og det har resulteret i lanceringen af den helt nye adidas ACE Trans Pro.

Hvad er nyt?

Okay, så det er ret tydeligt, at der er en række synlige ændringer. For det første, har du helt sikkert bemærket, at handskerne kommer i en ny farvevariant, som passer perfekt ind i adidas' Dust Storm Pack. For det andet har du formentligt bemærket, at lukningen er ændret. For det tredje, har du måske (måske ikke) bemærket, at baghåndens Punch Zone er ændret og ser en anelse anderledes ud.

Fortsættes nedenfor.

Forbedret fit

Hvis du er Iker Casillas-fan, har du måske bemærket, at han har for vane at åbne sine handsker, justere dem og lukke dem igen - og at han gør det rigtig mange gange i løbet af en kamp. adidas har i hvert fald bemærket det, og de er blevet inspireret til at ændre lukningen for at optimere handskens fit. Som en ny feature skal handskens elastik-strap nu trækkes modsat handsken, før den kan lukkes horisontalt med velcro. Dette giver handsken et endnu tættere fit, særligt på baghånden, og sørger for, at handskens fit forbliver intakt, indtil du tager den af.

Don't fix it if it isn't broken

adidas har bibeholdt nogle af deres features, som de er. Sikkert fordi de fungerer perfekt - præcis som de er. For eksempel har adidas holdt fast i deres Evo Zone Tech, som er en helt særlig duo-latex sammensat af to forskellige typer latex, der er smeltet sammen i to zoner. Denne teknologi giver et helt sublimt greb.
Det samme gør sig gældende for cuttet, som adidas kalder Seamless Touch Cut, bedre kendt som Negative Cut. Dette cut er meget populært blandt adidas' målmænd, såvel profesionelle som amatører, hvilket formentlig er grunden til, at adidas har valgt at bevare det, som det er.

Denne nye lancering fra adidas er uden tvivl min ACE Trans Pro favorit indtil videre. Real Madrids Keylor Navas lader sig at være enig; Han har i hvert fald glæden af at indvi de nye handsker i dette års Champions League finale.

Se hele vores udvalg af adidas målmandshandsker og find DIN favorithandske her.