Nike & Manchester City løfter sløret for den nye hjemmebanetrøje 2017/18

31.05.2017

Skrevet af Mathias

De nye trøjer kommer både mange og hurtigt i disse dage, som Nike begynder at lade op til 2017/18-sæsonen. Manchester City er den første Premier League klub til at få deres nye hjemmebane look for det næste år og du kan få et nærmere kig her.

Under Pep Guardiola har Manchester City været et hold i overgang og da sidste sæson nærmede sig sin afslutning, stod det meget klart at de ikke var rigtig tæt på at kunne udfordre Chelsea i toppen af Premier League tabellen. De sikrede sig dog afgørende Champions League fodbold, som er helt essentielt for at kunne fortsætte deres udvikling og evne til at tiltrække nye spillere fra det øverste lag af verdens fodbolden. Bernado Silva er deres første signing denne sommer og er uden tvivl en af de bedste spillere i verden lige nu, men du kan være sikker på han ikke er den eneste nye superstjerne der kommer til at bære dette friske sky blå sæt næste sæson.

Manchester City trøjen er tilgængelig fra i dag og du kan bestille den lige her.

Der er endnu engang Nike der har fået ansvaret for Manchester City trøjen 2017/18. De har holdt det meget enkelt og klassisk med denne og har droppet de mørkere ærmer fra sidste sæson. Det betyder at trøjen nu er lavet fuldstændig i den blå farve der er synonymet med klubben, som giver et mere glat overordnet look, hvis du spørger mig. Det betyder dog ikke, at der ikke kommer til at ske noget på ærmerne nu, for Manchester City er den første klub i England som har fået ærme sponsor. Nu skal jeg ikke sidde her og prøve at overbevise dig om at nogen synes det ser pænt ud, fordi selvfølgelig gør det ikke det, men de har formentlig fået en ordentlig portion penge for det. Faktisk har det formentlig været med til at finansiere købet af Bernado Silva, hvilket gør det, det hele værd i de fleste Manchester City fans' øjne.

Fortsættes nedenfor.

I andre Premier League trøje-design nyheder, så husker nogle af jer måske, at EPL tryk fonten også er blevet ændret for første gang i mere end ti år. Det betyder, at hvis du bestiller din trøje på Unisport.dk i år, så vil du naturligvis få det opdaterede tryk og design, så din trøje er nøjagtig den samme som bliver båret af Manchester City's spillere på banen.

Manchester City trøjen er tilgængelig fra i dag og du kan bestille den lige her.