PUMA lancerer en frisk ny evoSPEED farvevariant

01.10.2015

Skrevet af Mathias

PUMA har i den grad haft skruet op for varmen på det seneste og har haft travlt med at lancere nye støvler. I dag fortsætter de med det og er klar med en ny farvevariant til deres evoSPEED samling, som inkluderer den letteste kampstøvle nogensinde. Tjek de nye støvler ud her…

evoSPEED SL har meget hurtigt gjort sit indtog hos de professionelle spillere og kan hver uge ses på fødderne af stjerner som Agüero, Falcao og Marco Reus. Jeg håber virkelig denne nye model får chancen også, fordi selvom det ikke er hoved farvevarianten, så ser den stadig utrolig sprød ud.

Det er meget svært at beskrive den følelse man får, når man spiller i støvler der er så lette som evoSPEED SL. Støvlen er ikke hvad der gør en hurtigere, men man kan ikke benægte at hvis man føler sig lettere på fødderne, så har man oftere selvtilliden til at udfordre forsvaret.

Du kan finde den nye evoSPEED SL farvevariant lige her.

Når man stormer forbi forsvaret i sine evoSPEED, så kan man lige så godt se godt ud samtidig og der har PUMA i den grad leveret med det nye design. Jeg ved ikke om det var fordi PUMA havde lidt extra maling til overs, efter de havde lavet venstreskøjten på deres Tricks støvler, men jeg brokker mig i hvert fald ikke, fordi resultatet er suverænt.

Hvis jeg tænker tilbage over de sidste par måneder, så er PUMA virkelig på en hot streak. Jeg kan faktisk ikke huske en eneste farvevariant jeg ikke kan lide, og jeg kan godt være lidt kræsen når det kommer til støvler. Det her er endnu et hit, men hvad siger du? Også stor fan?