Nike lancerer "Time to Shine" Pack |

22.05.2017

Skrevet af Mathias

Sæsonen 2016/17 nærmer sig sin afsluttende fase. Nike introducerer nu deres "Time to Shine" kollektion, som er inspireret af storslåede solnedgange og trofæer. Find ud af hvordan her.

For to hold i særdeleshed, og nogle af Nike's aller største atleter, er sæsonen ved at nu sit absolutte højdepunkt. Lige nu er det eneste der står i mellem Cristiano Ronaldo, Champions League og La Liga trofæerne kun to sejre. Ligesom Juventus og Daniel Alves kun har to ligakampe og UCL finalen foran dem. Hvis begge hold skal gå efter begge trofæer, så får de brug for alt den inspiration de kan og det er nøjagtigt hvad Nike giver en indsprøjtning af med deres "Time to Shine" kollektion.

Nike "Time to Shine" kollektionen er tilgængelig allerede i dag og du kan sikre dig dit par lige her.

Fortsættes herunder.

Det visuelle design på de nye Nike Mercurial, Hypervenom, Magista og Tiempo er taget fra det øjeblik, hvor solen går ned og trofæet bliver præsenteret for det vindende hold. Det er lige netop det øjeblik Nike ønsker deres spillere skal visualisere og opnå, når de trækker i denne nye serie af støvler og jeg kan faktisk se, hvad de mener. Den tusmørke blå base med orange og gule detaljer, samt de sølvfarvede såler for at symbolisere det løftede trofæ. Skulle du ikke være til alt det der "dybere mening" noget, så ser designet heldigvis umådeligt godt ud i sig selv.

Mere info på børnestøvlerne nedenfor.

Den nye Nike "Time to Shine" Pack bliver lanceret som en fuld kollektion, hvor farvevarianten bliver anvendt på alle tilgængelige modeller fra Nike. Det betyder at du kan få farvevarianten som du kommer til at se blive båret i både UCL og UEL finalen, selv hvis du foretrækker en Opus, Vapor eller Phantom støvle. Det samme gælder for børnestørrelserne, som selv topstøvlerne vil være tilgængelige i. Nike dækker det hele med den her!

Nike "Time to Shine" kollektionen er tilgængelig allerede i dag og du kan sikre dig dit par lige her.