Fodbold app'en "Tonsser" indgår stort samarbejde med Unisport & Nike

05.05.2017

Skrevet af Mathias

Der er et voksende netværk af fodboldspillere der er klar til at tage verden med storm og antallet af følgere er allerede i flere hundrede tusinde. Unisport og Tonsser har startet et samarbejde og i tilfælde af du ikke ved hvad det betyder, så skal du læse med her.

Det lyder som store ord, men Tonsser kan egentlig kun beskrives som den ultimative app til unge fodboldspillere. Det giver dig mulighed for at oprette en profil og gennem app'ens aftale med alle klubber i landet, og spore dine præstationer på banen. Det betyder at din profil vil vise dig hvor mange kampe du har spillet, hvor mange mål du har scoret, hvor mange gule kort du har fået og mange andre statistikker. De bruger endda denne dato til at udvælge et Ugens Hold. En god måde at beskrive den på er, som en fodbold kombination af Instagram og LinkedIn og jeg siger dig, det er helt fantastisk!

Derudover tillader app'en dig også at dele dine yndlings fodbold øjeblikke, ligesom du kan se inspirations videoer og billeder, delt af andre fodboldspillere i app'en. Det er her Unisport kommer ind i billedet, fordi vi er et af de to brands der er udvalgt til at hjælpe med at give dig noget inspiration. JayMike, PWG og Joltter vil lave nogle unikke videoer lige som vi også vil finde plads til nogle billeder af de fodboldstøvler vi alle elsker! - Og hvis du skulle være i tvivl, det eneste andet firma der er inviteret til at være en del af Tonsser er et lille amerikansk firma kaldet Nike (Er de også blevet lige så store som os?)

Hvis du vil en af de første på bølgen, så kan du finde et download link til Tonsser lige her.

Hele app'en er lavet til at inspirere spillere til at blive endnu bedre og det er helt sikkert også noget vi, her hos Unisport, altid har forsøgt at gøre. Tonsser og Unisport samarbejdet var derfor en meget naturlig forbindelse og som du allerede kan se på vores profil (Download Tonsser og følg Unisport nu *blink *blink) er samarbejdet startet stærkt.

Indtil videre er Tonsser tilgængeligt i Danmark, Sverige, Spanien, Italien, Frankrig, Tyskland og Norge, men rejsen er kun lige begyndt. Vi har en side for alle disse lande, så hvis du spiller fodbold og ønsker, ikke blot at øge din chance for at blive spejdet, men også få en daglig dosis inspiration, så download app'en nu.

Til sidst, vil vi gerne bruge et øjeblik på at værdsætte, hvor godt et navn "Tonsser" er? Det lyder bare fremragende!

Klik her for at downloade Tonsser og oprette din profil.