Raffle information | adidas ACE 16+ UltraBOOST 'champagne'

03.05.2017

Skrevet af Mathias

Champagne flaskerne fortsætter med at poppe, da adidas lancerer den ledsagende 'Champagne' ACE 16+ PureControl UltraBOOST, som du kan nyde synet af. Læs mere og tilmeld dig vores raffle lige her.

I går blev vi sendt ud i en nostalgisk overflod, da adidas introducerede det seneste 'Limited Collection' udvalg, med deres 'champagne pack'. Til at gøre de fire nye fodboldstøvler selskab kommer nu også en ny farvevariant på adidas' livsstils sneaker mesterværk og det er måske den bedste indtil videre. De tre striber tager os hele vejen tilbage til 2002 til noget legendarisk inspiration.

Fortsættes nedenfor.

adidas ACE 16+ UltraBOOST ‘champagne’ er lavet for at fejre 15-års jubilæet af den ikoniske adidas Predator Mania fodboldstøvle, som blev båret af David Beckham under VM i 2002. Overdelen i Primeknit er derfor lavet i det berømte fløde farvede 'champagne' design og med de kendetegnende tre sorte striber ned langs siden. Ekstremt elegant!

Vores raffle til den Predator Mania lignende mode sneaker er nu åben og vil vare til og med d. 7. maj. Det betyder at du har indtil søndag i denne uge til at få dit navn med i hatten og have chancen for at vinde den mest hypede fodbold sneaker i verden lige nu. Jeg trodser alle til at kigge på billederne ovenfor og stadig ikke være seriøst interesserede i at få fingrene i et par. Din chance for at sikre dem, er under alle omstændigheder nu, så tjek linket herunder, hvor der også vil være nogle få ekstra detaljer.

Tilmeld dig Unisport's adidas ACE 16+ UltraBOOST raffle lige her!