adidas Predator Mania 'champagne pack' genfødt

02.05.2017

Skrevet af Mathias

Udtryk som ikonisk og legendarisk bliver nogle gange brugt lidt for ofte nu til dags. Dog har begge udtryk, i dette tilfælde, aldrig været mere passende. En limiteret genskabelse af adidas Predator Mania champagne. Det skåler vi på!

Tiden er kommet til at adidas kan løfte sløret på deres største og mest efterspurgte lancering i 2017. Lige siden James Rodriguez blev set træne i denne støvle sidste december, har katten været ude af posen, med hensyn til denne støvle og det har ikke været et spørgsmål om det kom til at ske, men snarere hvornår. Udsigten til en genskabelse af adidas Predator Mania champagne er noget der vil vække appetitten hos både støvle samlere og alle der har spillet fodbold i denne ikoniske og legendariske fodboldstøvle silo.

Det er uden tvivl en følelsesmæssig lancering for adidas' fans, da champagne farvevarianten bestemt er en af de mest bemærkelsesværdige fra 'People's Predator'. Mest kendt fra at have siddet på David Beckham's fødder sidst i 90'erne er den røde og flødehvide Predator en vi alle har drømt om at bære, imens man sparker frispark op i hjørnet. Nu får vi allesammen mulighed for at genleve denne drøm, da adidas fejrer denne støvle som en del af 'champange pack' og udgiver et meget limiteret antal af denne moderne genskabelse.

Det er faktisk ikke første gang, at adidas har relanceret gamle Predators for at ære siloens enorme arv. I 2014 så vi Revenge Pack, som introducerede en lignende genskabelse af Mania støvlen. Meget er sket siden, hvad angår teknologien, i de sidste tre år og denne 2017 genfødte Mania har derfor nogle enkelte modifikationer sammenlignet med Revenge Pack udgaven. Den moderne Sprintframe er en af disse, ligesom materialet på overdel og pløsen.

Tjek alle vores adidas-kollektioner ud.

Continued below