Adidas GamedayPlus giver et unikt indblik med en Bayern München special

29.09.2015

Skrevet af Mathias

I aften er det tid til endnu en runde Champions League bold og adidas er klar med ikke kun en, men to nye episoder af GamedayPlus. Aww yeah! Den første episode tager os med på tur rundt hos nogle af adidas’ største klubber, hvor de giver lidt et kig bag scenerne med nogle af de største stjerner. I andet afsnit bliver vi inviteret med til en Bayern München special, hvor der i den grad er fart på. Se med…

I går lancerede adidas deres nyeste innovation. Det ultra behagelige kompressions fit fra Primeknit materialet møder deres fodbold revolution og giver os de nye X15 og Ace15 Primeknit støvler. I episoden tager Nicolas Gaitan os igennem hvad det betyder for ham og hvad han synes om de nye Primeknit støvler.

Senere i aften spiller Bayern München mod Dynamo Zagreb, som i sidste runde slog Arsenal. Bayern spillerne håber deres specielle træning kommer til at give dem den fordel de har brug for, så de ikke lider samme skæbne. Hvis du vil have et indblik i hvordan Arjen Robben træner sin hurtighed, eller hvordan Manuel Neuer har gjort sit målmandsspil så perfekt, jamen så er du kommet til det rigtige sted.

Udover adidas’ GamedayPlus hold, så fik de også hjælp med værtskabet af Thomas Müller, som er en af fodboldverdenens største jokere. Han prøvede at holde masken og være lidt seriøs, men man må sige der var et par gange hvor han ikke helt klarede den.

I denne uge fik vi ikke kun en, men to Gamedayplus episoder. Der var også massere at byde på i de to installationer og specielt Bayern episoden var nice. Er du hyped inden Champions League kampene i aften? Hvis ikke så se videoerne og bliv det.