David Beckham og Kevin Hart med i sjov ny reklame

29.09.2015

Skrevet af Mathias

Kevin Hart og David Beckham er stjerner i en sjov ny reklame fra H&M, hvor det spøjse makkerpar skal lære hinanden bedre at kende, da Kevin Hart er ved at forberede sig på at spille fodbold legenden i en ny film (Bliver desværre ikke lavet i virkeligheden). Se videoen, hvor den altid tålmodige Beckham døjer med Kevin Harts rævestreger.

Desværre som vi nævnte før, så kommer der ikke nogen David Beckham film og hvis der gør senere, så nægter jeg tro på at Kevin Hart kommer til at spille ham. Der er ikke mange fysiske ligheder mellem de to, men det gør jo bare hele setuppet i den nye reklame endnu mere morsom.

Der er massere af sjove highlights, når Kevin Hart gør sit bedste for at fuldt ud fordybe sig selv i rollen som David Beckham. Isbadet så bestemt ikke ud til at Kevin Harts kop te.

Den nye video er bestemt værd at se for fodboldfans som os og det er altid sjovt at få et indblik i livet efter at være gået på pension for David Beckham. Æren for billederne går til @kevinhart4real og @davidbeckham. Efter at have set videoen, hvad er din yndlings del?