PUMA’s ‘Derby Fever’ raser videre | evoPOWER til Giroud og evoSPEED til Agüero

24.04.2017

Skrevet af Katrine

Den kommende uge byder på ikke bare ét, men hele to engelske derbys. Et i Manchester og et i London - og PUMA står klar med spændende nyt til Derby Fever-samlingen.

I februar blev Manchester derbyet udskudt, men nu er de to legendariske hold klar til kamp. Sergio Agüero er klar til at trække i et par unikke PUMA evoSPEED SL-S fodboldstøvler, som i høj grad er inspireret af Manchester Citys farver og historie.
Manchester United ligger lige efter City og Agüero i dette års Premier League, og begge hold har desperat behov for pointene. Agüero optræder desuden på årets Topscorerliste, som er et tæt løb. Et mål i Manchester derbyet vil derfor være et gevaldigt skridt nærmere toppen af listen.

PUMA evoSPEED 17 SL-S FG Derby Fever Kun Aguero er på lager nu. Find dit par her

I London derbyet mødes Tottenham og Arsenal i en afgørende kamp. Tottenham har haft en forrygende sæson og spiller i den grad med om mesterskabet, mens Arsenal har haft en mere svingende sæson og kæmper med næb og klør for at få en placering, der giver adgang til Europa. Begge hold har alt på spil, og det er svært at forestille sig andet end et brag af en kamp. Olivier Giroud har måske ikke fået det antal minutter på banen, han har ønsket, men når han har spillet har han scoret spektakulære og vigtige mål for Arsenal - og han er den angriber i Premier League, der skal bruge færrest minutter på banen for at score. Lad os håbe, Giroud kommer på banen - om ikke for at score, så for at vise sine forrygende Gunners’ inspirerede PUMA evoPOWER fodboldstøvler frem.

Find dit par PUMA evoPOWER Vigor 1 Derby Fever Pack Giroud her