SELECT igennem 4 generationer

14.04.2017

Skrevet af Katrine

Der er ingen tvivl om, at talent kan være arveligt. AaB’s førstemålmand Nicolai Larsen har dog ikke kun arvet sit utvivlsomme talent. Han har tilsyneladende også arvet en forkærlighed for SELECT målmandshandsker.

Nicolai Larsen er oprindeligt en Lyngby-dreng, og han er vokset op med en bold ved fødderne. I store dele af sin fodboldkarriere var Nicolai faktisk markspiller, men talentet mellem stolperne kunne han ikke holde nede. Faktisk ligger målmandstalentet til familien, og Nicolais far og farfar var også professionelle målmænd i deres unge år. Nicolais far, Carsten Larsen havde en kort karriere grundet skader, men nåede at spille enkelte landskampe for Danmark.
Det kunne godt se ud som om, Carsten arvede målmandstalentet fra sin far Benno Larsen, som tilbragte en stor del af sin professionelle karriere i udlandet. Benno nåede nemlig at repræsentere Augsburg, St. Pauli og svenske Gais. Nogle kan måske desuden huske Benno for hans mange optrædener for det danske landshold.
Nicolai har arvet et stort talent, der har givet ham adskillige kampe for de danske u-landshold og mange år som førstevalg i AaB. Den næste i rækken er Nicolais søn, som efter alt at dømme også har arvet målmandstalentet.

Én gang SELECT - altid SELECT
Det er måske ikke nogen stor overraskelse, at talent kan være arveligt og tydeligvis er det i Larsen-familien. Dét, der gør historien om Nicolai, Carsten og Benno fantastisk, er, at de igennem de omtrent 40 år på allerhøjeste plan alle tre uden undtagelse altid har foretrukket SELECT målmandshandsker. De konkurrerende mærker er blevet flere og flere, men tilfredsheden med SELECT har været så stor, at 3 x Larsen end ikke har overvejet et skift. De kommende år vil vise, om den unge, aspirerende Larsen følger i sine "forfædres fodspor".

Dansk kvalitet
I mange år har målmænd kunnet få topprofessionelle SELECT målmandshandsker, og deres nye 88'er er ingen undtagelse. SELECT har i sandhed fundet balancen mellem udvikling og tryghed. Handskerne er målmandens vigtigste udstyr, og målmanden er afhængig af at være tryg ved sine handsker og at kunne stole på greb, fit og holdbarhed. SELECT sætter en ære i at følge med udviklingen, men genkendeligheden fra handske til handske er stor, og det skaber i mine øjne den perfekte balance.