New Balance Visaro 2 Force | Farveskiftende Limited Edition

11.04.2017

Skrevet af Mathias

New Balance fortsætter med at optrappe deres Limited Editions og bringer deres absolut bedste kort i spil med afsløringen af Visaro Force. Visuel innovation møder præstations innovation på en endnu større skala end sidste gang.

Som en stærk opfølgning til Furon Hydra støvlen fra marts, fortsætter New Balance deres Limited Edition koncept som indebærer en reaktiv overdel der skifter farve. Innovation kræver, per definition, noget nyt og derfor har New Balance taget en anden tilgang til Visaro 2.0 Force, som i stedet for at reagere på vand, reagerer på påført kraft.

Det betyder at når den nye New Balance Visaro 2.0 Force har kontakt med bolden og du kontrollerer spillet, vil hexagon designet skifte fra den rolige mørke denim farve til en livlig ozon blå. Det visuelle på fodboldstøvler har udviklet sig og endnu engang sætter New Balance standarden for hvor vildt designerne kan gå.

Find dit par af New Balance Visaro 2.0 Pro Force Limited Edition lige her nu.

Fortsættes nedenfor

Selvom det måske er nemt at blive distraheret af designet, så er den nye New Balance Visaro 2.0, fra et teknologisk synspunkt, stadig en af de stærkeste kontrol støvler i verden og giver i den grad konkurrence til de andre store kontrolstøvler, som Magista, ACE og ClutchFit. Overdelen er fuldt ud lavet til at give dig et overlegent touch på bolden, som naturligvis er det vigtigste aspekt på en hvilken som helst støvle der skal hjælpe dig med at styre spillet. Hexaprene kontrol- og sparke zonerne er indarbejdet i overdelen, så du enten får et blødt og dæmpet touch når du skal kontrollere spillet, eller et rent spark til bolden, når du afleverer eller afslutter på mål.

New Balance fortsætter med at lægge pres på de andre brands. Anført af deres to nye Limited Edition farveskiftende støvler, har de bestemt bevist hvordan eksperimenterende design kan ende ud med nogle virkelig fede støvler.

Find dit par af New Balance Visaro 2.0 Pro Force Limited Edition lige her nu.